Brezplačna 10. Karierna tržnica, Maribor

Brezplačna 10. Karierna tržnica, Maribor

18. 04. 2023

Datum: 18. in 19. april 2023, med 10.00 in 14.00 uro

Kraj: Rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor

Razvojni Svet Kohezijske regije Vzhodna Slovenija v sodelovanju z Regijsko razvojno agencijo za Koroško in Kariernim centrom Univerze v Mariboru sodeluje na 10. Karierni tržnici, kjer se predstavlja s projektom YOUTHopia.

Eden izmed bistvenih ciljev projekta YOUTHopia je ozaveščanje mladih o vlogi, ki jo ima kohezijska politika vezano na izvajanje prednostnih nalog EU, doseganje skupnih ciljev le-teh in konkretnih koristi državljanov, s poudarkom na zaposlovanju mladih.

Sodelovanje na Karierni tržnici, ki je namenjena prav študentom in diplomantom, kakor tudi drugim mladim brezposelnim, predstavlja tako izpolnjevanje projektnih nalog, kakor tudi izvajanje promocije Evropske kohezijske politike in njenih projektov.

Predstavitev bo potekala v živo, na stojnici pred Rektoratom Univerze v Mariboru, in sicer 18. in 19. aprila 2023, med 10.00 in 14.00 uro.

Vljudno vabljeni, da jih obiščete na stojnici ter s tem dobite podrobnejši vpogled in informacije o projektu, kot tudi o drugih dobrih praksah iz naših regij.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj