Gospodarska delegacija na Češko (Brno)

Gospodarska delegacija na Češko (Brno)

11. 04. 2023

Datum: med 15. in 17. majem 2023

Kraj: Češka (Brno)

V okviru krepitve in poglabljanja gospodarskih in poslovnih odnosov med Slovenijo in Češko bo Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Gospodarsko zbornico v Brnu, javno agencijo SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za zunanje zadeve, organizirala poslovni forum z naslovom: »Get2gether: Czech - Slovenian cyber security forum«, ki bo potekal med 16. in 17. majem 2023, na gospodarski zbornici Brno ter Masarykovi Univerzi.

Predstavnike slovenskih podjetij s področja kibernetske varnosti, naprednih digitalnih tehnologij, avtomatizacijo in robotizacijo, AI, Blockchain, Big Data, Cloud computing, Digitalni dvojčki in platforme, vljudno vabimo k udeležbi v gospodarski delegaciji na Češko, Brno.

Za udeležence delegacije pripravljamo poslovni forum, na katerem se bodo predstavila slovenska podjetja in podjetja iz Češke.

Ob zaključku foruma bodo organizirana poslovna srečanja med slovenskimi in češkimi podjetji z namenom razširitve trgovinskih in naložbenih odnosov med državama.

Organizirani program delegacije je namenjen predstavnikom podjetij, ki želijo:

  • srečati uspešna podjetja na Češkem,
  • spoznati trende prihodnosti in razsežne poslovne priložnosti,
  • obogatiti vedenje o obnašanju, odzivih, razmišljanju konkurence,
  • se povezati s ključnimi deležniki spodaj navedenih sektorjev ter predstavniki vlad.

Namen poslovnega foruma je sodelujoča podjetja seznaniti s trenutnim stanjem, novostmi in tehnološkimi rešitvami na področju kibernetske varnosti, da bi bilo njihovo delovanje v novem digitalnem okolju učinkovitejše, učinkovitejše in varnejše.

Prijavite se lahko najkasneje do 21. aprila 2023.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj