Brezplačna delavnica - »Mindset srečnega podjetnika«, Žalec

Brezplačna delavnica - »Mindset srečnega podjetnika«, Žalec

04. 04. 2023

Datum: 18. april 2023, ob 10.00 uri

Kraj: v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice - Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, Žalec

Ljudje pravijo, da iščejo svoj smisel življenja, vendar velikokrat na napačnem mestu. Zaradi tega podležejo stereotipom o sreči, češ da, če bodo imeli čudovitega partnerja, otroke, avto, hišo, sanjsko kariero in denar, da bodo srečni. Vse to lahko imaš, ampak si še vedno nesrečen. Kaj pa če obstaja način, da imate vse zgoraj navedeno in ste zraven še srečni (kljub temu, da morda kasneje ugotovite, da tega sploh ne potrebujete)?

SPOT Svetovanje Savinjska vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Mindset srečnega podjetnika«, ki bo potekala v torek, 18. aprila 2023, s pričetkom ob 10.00 uri, v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice-Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec.

Kaj se boste naučili na delavnici:

  1. Kakšna je razlika med cilji in namero ter zakaj nas cilji brez namere lahko pustijo “prazne” v življenju (kljub polnemu mošnjičku).
  2. Kako hitreje doseči pozitivno miselno naravnanost in spremeniti negativna prepričanja.
  3. Zakaj je pomembno najprej spremeniti odnos do sebe, da lahko spremenimo odnos do svoje družine, zaposlenih ali poslovnih partnerjev.
  4. Kako spremeniti obžalovanje in pretekle neuspehe v gorivo za iskanje novih poslovnih priložnosti.
  5. Kako v podjetje vnesti redni proces izražanja hvaležnosti do zaposlenih in do poslovnih partnerjev ter zakaj rabimo zmanjšati pričakovanja do zaposlenih.
  6. Kako v svoj posel pripeljati več poštenih, srčnih strank in uspešnih poslovnih partnerjev.
  7. Kako sebe v podjetju osvoboditi miselnosti (nenadomestljivosti), prepustiti operativna opravila drugim in se posvetiti opravilom, ki vas navdihujejo.

Delavnica je namenjena:

  • podjetnikom, ki se zavedajo, da je za uspešen osebni in poslovni razvoj pomembno razvijanje čustvene inteligence (raziskovanje samega sebe, obvladovanje čustev, samosprejemanje, empatija, komunikacija, reševanje konfliktov, itd.) in
  • potencialnim podjetnikom.

Izvajalec delavniceLeonard Rožman je ustvarjalec, specialist za digitalni marketing, mindset coach, pisatelj in podjetnik, ki je razvil orodje Inspirativni Samogovor, ki se uporablja za osebno in poslovno rast, za hitrejše doseganje višjih ciljev, za več pozitivne naravnanosti in za razvoj posameznikovih potencialov.

Več o Leonardu Rožmanu: https://samoizrazanje.si/.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do petka, 14. 4. 2023 oz. do zasedbe mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj