Brezplačni 3. Vseslovenski turistični start-up vikend, Kamnik

Brezplačni 3. Vseslovenski turistični start-up vikend, Kamnik

28. 03. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: med 14. in 16. aprilom 2023 (cel dan) - začetek v petek, 14. aprila 2023, ob 16.00 uri

Kraj: v Arboretumu Volčji Potok ter podjetniškemu inkubatorju in pospeševalniku KIKštarter, Kamnik

Zadruga KIKštarter, Podjetniški klub Kamnik in Zavod za turizem in šport Kamnik ob podpori partnerjev SRIP turizem ter Javni zavod Turizem Ljubljana med 14. in 16. aprilom 2023 organizirajo vrhunski tridnevni dogodek - »Vseslovenski turistični startup vikend«, kjer se bodo kalile turistične poslovne ideje.

Izjemni dogodek je v preteklosti utrl pot velikim podjetniškim idejam, ki že uspešno doprinašajo k bogati turistični ponudbi Kamnika: Pot piva in svobodeGugalnica velikanka na Veliki PlaniniGozdna doživetja v Termah SnovikEscape room v KamnikuGo climb KamnikGreentovci itd.

Ob pomoči mentorjev z bogatimi izkušnjami in podjetnikov, ki žanjejo uspehe na turističnem področju, bodo udeleženci razvili inovativne turistične produkte in storitve s ciljem privabljanja večdnevnih gostov, ki cenijo zeleni in trajnostni turizem.

Tri zmagovalne ekipe, ki bodo najbolje rešile poslovni izziv in predlagale najboljšo rešitev ter prepričale strokovno žirijo, bodo osvojile finančne in praktične nagrade ter možnost sofinanciranja s strani KIKštarter pospeševalnika, kot tudi Občine Kamnik.

Za sodelovanje na 3. Vseslovenskem turističnem startup vikendu v Arboretumu Volčji potok udeleženci potrebujejo le nekaj dobre volje, odprtega duha in komunikativnosti- izkušnje iz turistične panoge so željene, niso pa predpogoj za sodelovanje na start-up vikendu. Pri udeležbi prav tako ni omejitev let, vabljeni prav vsi- tako iz Kamnika kot tudi celotne Slovenija.

Sodelujočim bodo med pestrim tridnevnim programom predstavili vodilno turistično destinacijo Kamnik ter vse atribute, turistične atrakcije, unikatnost lokalnega prostora in obstoječe turistične produkte, ki bodo služili kot osnova za razvijanje novih turističnih produktov ter idej vsem prijavljenim podjetjem ter posameznikom.

V okviru Občine Kamnik bo potekal razpis za podporo najboljšim poslovnim idejam s področja turizma. Razpisanih bo 25.000€ sredstev. Razpis bo objavljen 7. aprila 2023 na spletni strani Občine Kamnik. Podprte bodo ideje, ki bodo reševale problemska področja razvoja turizma v občini Kamnik in sicer, najboljše ideje in podjetja s področja novih doživetij in aktivnosti na območju občine Kamnik. Možno pa bo pridobiti tudi direktne podpore najboljšim podjetniškim idejam s strani KIKŠtarter pospeševalnika d.o.o.. Reportažo iz lanskoletnega 2. Vseslovenskega turističnega start-up vikenda, najdete tukaj.

V 48 urah od ideje do projekta! Pričetek dogodka je v petek, 14. aprila 2023, ob 16.00 uri, zaključek pa bo v nedeljo, 16. aprila 2023, ob 20.00 uri!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj