Brezplačno usposabljanje - »Kako razumeti poslovanje podjetja«, Murska Sobota

Brezplačno usposabljanje - »Kako razumeti poslovanje podjetja«, Murska Sobota

28. 03. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 18. april 2023, od 9.00 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih OOZ Murska Sobota, Lendavska ulica 33, Murska Sobota

SPOT svetovanje Pomurje - OOZ Murska Sobota vas vabi na brezplačno usposabljanje na temo: »Kako razumeti poslovanje podjetja«, ki bo potekalo v torek, 18. aprila 2023, s pričetkom ob 9.00 uri.

Dandanes je zelo pomembno, da podjetniki poznajo razne računovodske izkaze, ki odražajo njihovo poslovanje in na osnovi katerih se potem kažejo možnosti za pridobitev ugodnih virov financiranja.

Ob poznavanju le teh, se lahko sami prepričajo kakšne so njihove možnosti širitve podjetja in uspešnosti pri prijavah na razpise. Velikokrat se sklicujemo na računovodjo, vendar ob vseh teh hitrih spremembah in hitrem reagiranju je še kako pomembno, da sami poznamo vsaj osnovne pojme računovodenja.

Usposabljanje je primerno za slušatelje, ki že dlje časa delujejo ali se s tem področjem šele srečujejo. Posebna dodana vrednost bo praktična predstavitev vsebine s konkretnimi primeri in izkušnjami iz prakse. Tekom trajanja usposabljanja bodo udeleženci aktivno sodelovali in si izmenjevali izkušnje.

Vsebina usposabljanja:

  • Osnove financ
  • Premoženje podjetja
  • Uspešnost podjetja
  • Denarni tok podjetja
  • Odgovori na vprašanja udeležencev

Strokovna izvajalka: mag. Nataša Lorber, univ.dipl.ekon. iz Območne obrtno-podjetniške zbornice Gornja Radgona, poznavalka razpisov, namenjenih razvoju podjetništva z dolgoletnimi izkušnjami pri pripravah planov za gospodarske družbe in podjetniška svetovalka. Pri svojih dosedanjih izkušnjah je pripravila že veliko vlog na različne razpise, kjer je pomembno poznavanje poslovanje podjetja. Prav tako ima pridobljeno licenco davčne svetovalke in so ji področja poslovanja podjetja še toliko bolj poznana.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do petka, 7. aprila 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.          

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj