Brezplačna okrogla miza v okviru Potujoče pisarne Evropska sredstva povezujejo - »Evropska sredstva v Sloveniji: Kje so priložnosti in kako kvalitetno pripraviti razpisno dokumentacijo?«, Ravne na Koroškem

Brezplačna okrogla miza v okviru Potujoče pisarne Evropska sredstva povezujejo - »Evropska sredstva v Sloveniji: Kje so priložnosti in kako kvalitetno pripraviti razpisno dokumentacijo?«, Ravne na Koroškem

21. 03. 2023

Datum: 24. marec 2023, ob 13. uri

Kraj: v prostorih Območne obrtno - podjetniške zbornice Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 5, Ravne na Koroškem oz. v primeru večjega interesa javnosti v prostorih Kulturnega centra Ravne na Koroškem, Gledališka pot 1, Ravne na Koroškem. Prijavljeni bodo o izbrani lokaciji dogodka obveščeni po e-pošti.

Izvajalec: Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj v sodelovanju z Europe direct Koroška

S pomočjo evropskih sredstev smo v Sloveniji v zadnjih letih uresničili na tisoče projektov, s katerimi smo spisali prenekatere uspešne zgodbe posameznikov, podjetij, občin, nevladnih in drugih organizacij.

Z rezultati investicij z evropskimi sredstvi se srečujemo na vsakem koraku, pa naj gre za pitno vodo ali za čiščenje odpadne vode, za hitrejši zagon malih in srednjih podjetij, za naložbe v trajnostno mobilnost ali boljšo rabo energije, za skrb za ranljive skupine, starejše ali mlade, za podporo prvi zaposlitvi ali nadaljevanju študija ali za boljše e-storitve za vse državljane. Evropska sredstva nas povezujejo na vsakem koraku.

  • Vas skrbi za zeleno prihodnost in želite spoznati cilje in priložnosti evropskih politik na tem področju?
  • Investirate v digitalne rešitve?
  • Iščete navdih za svoje delo v prihodnje?

Več o dogodku

Na okrogli mizi boste govorili o priložnostih evropskega sofinanciranja in kako kvalitetno pripraviti razpisno dokumentacijo?

Govorci:

  • Nataša Florjančič, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport,
  • Nataša Naumović, Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo,
  • Mojca Muršec, Interreg Slovenija-Avstrija,
  • Primož Vodovnik, RRA Koroška,
  • Suzana Fajmut, direktorica Podzemlje Pece d.o.o..

Prijave: Prijave sprejemajo na e-naslovu: nika.skudnik@alppeca.si

Dodatne informacije: Nika Skudnik, vodja Europe direct Koroška, e-pošta: nika.skudnik@alppeca.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj