Javni poziv - Pomoč pri začetnem zagonu podjetja v obliki nagrade za najboljšo podjetniško idejo v občini Postojna v letu 2023

Javni poziv - Pomoč pri začetnem zagonu podjetja v obliki nagrade za najboljšo podjetniško idejo v občini Postojna v letu 2023

21. 03. 2023

Objavljeno: Občina Postojna, 3. 2. 2023, www.postojna.si

Predmet javnega poziva: Občina Postojna v sodelovanju s Podjetniškim inkubatorjem Perspektiva, razpisuje javni poziv za razvoj najboljše podjetniške ideje na območju občine Postojna.

Namenjen je inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, z namenom nudenja vsebinske in finančne podpore pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij.

Namen javnega poziva: Namen javnega poziva je spodbujanje ustanavljanja in razvoja novih podjetij z inovativnimi podjetniškimi idejami ter ustvarjanje novih delovnih mest.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost javnega poziva: Pomoč se bo izplačalo kot denarno nagrado za najboljšo podjetniško idejo::

  • na področju turizma, v vrednosti 10.000,00 EUR in
  • na področju ostalih gospodarskih panog, v vrednosti 10.000,00 EUR.

Razpisnik: Občina Postojna v sodelovanju s Podjetniškim inkubatorjem Perspektiva

Rok: Za pravočasne se štejejo vloge, ki bodo oddane do vključno 28. 4. 2023, do 13.00 ure.

Dodatne informacije: Dodatne informacije in pomoč pri izpolnjevanju ter pojasnjevanju obrazcev so na voljo vsak delovni dan med 9.00 in 12.00 uro na Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, Kontaktna oseba: ga. Ana Sirca, GSM: 031 257 222. Morebitna vprašanja je mogoče poslati tudi po e-posti: info@inkubator-perspektiva.si.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani Občina Postojna: www.postojna.si in na spletni strani Podjetniškega inkubatorja Perspektiva: www.inkubator-perspektiva.si.

Več: Več o javnem pozivu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj