Javni razpis za finančni produkt - AGRO ZEMLJA in GOZD

Javni razpis za finančni produkt - AGRO ZEMLJA in GOZD

21. 03. 2023

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 32, Datum: 17. 3. 2023, Stran: 506

Finančni produkt AGRO ZEMLJA in GOZD je po vsebini dolgoročno razvojno posojilo z ugodnimi pogoji, katerega cilj je zaokroževanje kmetijskih oziroma gozdnih zemljišč kmetijskih gospodarstev in s tem izboljšanje konkurenčnosti kmetijske proizvodnje, pri čemer Sklad daje prednost projektom, ki izkazujejo pozitiven vpliv na področju trajnostnega upravljanja s kmetijskimi in gozdnimi zemljišči.

Produkt ne vsebuje elementov državnih pomoči.

Namen razpisa: Namen finančnega produkta je podpora povečanju obsega oziroma zaokroževanju kmetijskih oziroma gozdnih zemljišč za dolgoročni razvoj in obstoj kmetijskih gospodarstev, s prednostno podporo projektom kmetijskih gospodarstev, ki so ekološko in/ali okoljsko usmerjeni.

Finančni produkt AGRO ZEMLJA in GOZD je namenjen kmetijskim gospodarstvom na območju celotne Republike Slovenije, pri čemer imajo prednost območja z nižjo razvitostjo.

Posojilna sredstva tega produkta so namenjena (so)financiranju posameznih naložbenih projektov, s katerimi so doseženi cilji iz prvega odstavka tega poglavja.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Skupni razpisani znesek posojilnega produkta AGRO ZEMLJA in GOZD je 3.000.000 EUR.

Razpisnik: Slovenski regionalno razvojni sklad

Rok: Vlagatelj vlogo odda v obdobju odprtega razpisnega roka, in sicer od 3. 4. 2023 do 31. 12. 2023 oziroma do porabe sredstev.

Dodatne informacije: Zainteresirani lahko dodatne informacije pridobijo v času uradnih ur v Sektorju za finančne spodbude, Tel: (01) 836-19-53 ali preko e-pošte: info@srrs.si.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je objavljena v Aplikaciji e-Rsklad: www.r-sklad.si.

Vzorec elektronskega prijavnega obrazca, vključno z izjavo vlagatelja glede oddaje vloge, je objavljen na povezavi: https://www.srrs.si/wp-content/uploads/2022/03/Vzorec_prijavni_obrazec.pdf.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj