Brezplačni ogled dobre prakse - »Desnahemisfera«, Kranj

Brezplačni ogled dobre prakse - »Desnahemisfera«, Kranj

07. 03. 2023

Datum: 16. marec 2023, ob 9.00 uri

Kraj: predavalnica na sedežu SPOT Svetovanja Gorenjska, Poštna ulica 4, Kranj

SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačen ogled dobre prakse, organiziran v obliki vodenega pogovora ob manjši pogostitvi - zajtrku.

Desnahemisfera je bila ustanovljena v Ljubljani leta 2012 s strani industrijskih oblikovalcev Klemena Smrtnika in Dejana Kosa, ki bo gost na tokratnem poslovnem zajtrku. Zadnji v vrsti njihovih ikoničnih izdelkov je Time Machine, impresiven, skoraj v celoti izdelan v Sloveniji in ta hip najboljši navijalnik za avtomatsko ročno uro na svetu. Pred leti so navduševali že s skodelicami v obliki kozjega roga Goat Mug in z lebdečim gramofonom MAG-LEV audio, med drugim.

Desna hemisfera je sicer polovica možganov, ki je odgovorna za ustvarjalnost, domišljijo, intuicijo in umetnost. S tovrstnim pristopom k izzivom že 10 let ustvarjajo vsakič edinstvene produkte.

Dizajn in kreativa sta njihova strast, ob uspešno zaključenem projektu pa proslavijo s »happy dance-om«. Pomagajo tudi približati izdelke končnemu kupcu, jim razložiti kompleksne procese, stranki pa pomagajo biti boljši pri tem, kar počnejo. Glede strank pravijo, da so izbirčni pri tem, s kom delajo. Pritegnejo jih dobronamerni in zanimivi izzivi prijetnih strank, ki vračajo lokalni skupnosti. Zanimajo jih lepe stvari in podjetniški duh.

Globoko so predani iskanju inovativnih oblikovalskih rešitev onkraj meja zone udobja - to delajo za ljudi, ob katerih uživajo, s produkti, v katere verjamejo, in se ob tem zabavajo.

Častni gostje, kot na vseh jutranjih podjetniških pogovorih, so: kava, čaj in rogljiček!

Dogodek je brezplačen in bo potekal v četrtek, 16. marca 2023, z začetkom ob 9.00 uri v predavalnici na sedežu SPOT Svetovanja Gorenjska, Poštna ulica 4, Kranj.

Dodate informacije in prijave

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj