Brezplačno usposabljanje - »Veščine nastopanja za podjetnike« - II. del, Postojna

Brezplačno usposabljanje - »Veščine nastopanja za podjetnike« - II. del, Postojna

07. 03. 2023

Datum: 13. april 2023, ob 16.30 uri

Kraj: Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1.sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje - »Veščine nastopanja za podjetnike« - II. del.

Usposabljanje je namenjeno podjetnikom, ki se pogosto znajdejo v različnih situacijah, kjer se od njih pričakuje uspešen nastop: predstavitve pred investitorji, prodajni pogovori, pisni in ustni nagovori kupcev itd.

Obravnavali boste različne tehnike nastopanja, priprave na nastope, pozornost pa boste namenili tudi vprašanju, kako v uspešen nastop vključiti osebnostne značilnosti podjetnikov. V drugem delu boste spoznali tehnike neverbalne komunikacije in na lastnem primeru vadili svoj nastop.

Vsebina: 

  • Pitching
  • Veščine nastopanja
  • Neverbalna in verbalna komunikacija

Predavatelj:  Anita Mlakar, bivša novinarka in urednica ter aktualna svetovalka za odnose z javnostmi in komunikacijo ve, kako komunicirati, da boste pritegnili pozornost in gradili svoj ugled. Zadnjih 20 let in z njimi pod roko izobražuje podjetnike in jim strokovno svetuje, kako graditi svojo prepoznavnost, kako graditi odnose s svojimi javnostmi in kako spoštljivo in uspešno komunicirati.

Udeležba je brezplačna

Prijavite se lahko do vključno petka, 11. 4. 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave 

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj