Brezplačno usposabljanje - »Veščine nastopanja za podjetnike« - I. del, Postojna

Brezplačno usposabljanje - »Veščine nastopanja za podjetnike« - I. del, Postojna

07. 03. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 11. april 2023, ob 16.30 uri

Kraj: Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1.sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje - »Veščine nastopanja za podjetnike« - I. del.

Usposabljanje je namenjeno podjetnikom, ki se pogosto znajdejo v različnih situacijah, kjer se od njih pričakuje uspešen nastop: predstavitve pred investitorji, prodajni pogovori, pisni in ustni nagovori kupcev itd.

Obravnavali boste različne tehnike nastopanja, priprave na nastope, pozornost pa bodo namenili tudi vprašanju, kako v uspešen nastop vključiti osebnostne značilnosti podjetnikov. V prvem delu boste zložili poslovni model in na podlagi slednjega urili tehnike.

Vsebina:

  • Pitching
  • Poslovni model
  • Veščine nastopanja
  • Neverbalna in verbalna komunikacija

Predavatelj: dr. Jana Nadoh Bergoč, podjetniška svetovalka s skoraj 20-letnimi svetovalnimi izkušnjami svetovance spodbuja pri oblikovanju in razvoju njihovih podjetniških idej, z veliko mero analitičnosti in sistematičnosti ter hkrati z upoštevanjem kreativnih potencialov posameznikov. Na osnovi 10-letnih izkušenj tudi na področju organizacije dela in organizacijskega komuniciranja v malih in srednjih podjetjih nudi učinkovito podporo pri prvih podjetniških korakih po ustanovitvi podjetja ter pri tem izkorišča tudi svoje profesionalne mreže po EU in po svetu.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno petka, 10. 4. 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave 

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj