Brezplačno usposabljanje - »Je dober podjetnik tudi dober prodajnik?« - II. del, Ilirska Bistrica

Brezplačno usposabljanje - »Je dober podjetnik tudi dober prodajnik?« - II. del, Ilirska Bistrica

07. 03. 2023

Datum: 30. marec 2023, ob 16.30 uri

Kraj: dvorana OOZ Ilirska Bistrica, Bazoviška cesta 13, Ilirska Bistrica

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1. sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje - »Je dober podjetnik tudi dober prodajnik?« - II. del.

Na usposabljanju se boste dotaknili večnih dilem podjetnikov, ki se bodisi sami bodisi z zunanjimi izvajalci ukvarjajo z zastavitvijo marketinških in prodajnih kanalov.

Posebno pozornost boste namenili umestitvi marketinško-prodajne funkcije v podjetja: kako zastaviti ustrezno strukturo, ki upošteva potrebe podjetja, ali je boljša kombinacija zunanjih in notranjih izvajalcev ali kako drugače?

V drugem delu boste skušali najti načine kako v današnjem svetu digitalizacije preživeti, in se naučiti prodajati. Kaj prodajamo in kako prodajamo, je odvisno od nas in naših prodajnih tehnik ter strategije prodaje. Včasih je dovolj klik in imamo produkt/storitev prodano, včasih pa to ni dovolj. En izmed pomembnih korakov pri načrtovanju strategije spletne prodaje je izbira izdelkov oziroma storitev, ki jih bomo prodajali in od tu gradimo naprej. Kako pa to naredimo se boster naučili na usposabljanju.

Vsebina: 

  • razvoj produkta
  • povpraševanje/ponudba
  • marketing
  • prodaja

Predavatelj: Polona Kisovec, strokovnjakinja s področja marketinga in prodaje, ki skrbi za ciljno naravnan marketing, prodajna besedila, pozicioniranjem blagovne znamke in vzpostavitvijo učinkovitega trženja preko celotnega marketinškega spleta.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj