Brezplačno usposabljanje - »Je dober podjetnik tudi dober prodajnik?« - I. del, Ilirska Bistrica

Brezplačno usposabljanje - »Je dober podjetnik tudi dober prodajnik?« - I. del, Ilirska Bistrica

07. 03. 2023

Datum: 28. marec 2023, ob 16.30 uri

Kraj: dvorana OOZ Ilirska Bistrica, Bazoviška cesta 13, Ilirska Bistrica

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1.sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje - »Je dober podjetnik tudi dober prodajnik?« - I. del.

Na usposabljanju se boste dotaknili večnih dilem podjetnikov, ki se bodisi sami bodisi z zunanjimi izvajalci ukvarjajo z zastavitvijo marketinških in prodajnih kanalov.

Posebno pozornost boste namenili umestitvi marketinško-prodajne funkcije v podjetja: kako zastaviti ustrezno strukturo, ki upošteva potrebe podjetja, ali je boljša kombinacija zunanjih in notranjih izvajalcev ali kako drugače?

V prvem delu boste reševali dileme na vprašanje kaj je bolj pomembno oz. kdo je glavni: marketing ali prodaja? Marketing pripelje kupce, prodaja pa poskrbi, da je na našem računu denar. En brez drugega sta ne moreta, ne obstajata. In če mi ne poznamo pravil marketinga tudi mi ne bomo obstajali. Zato je pomembno, da osvojimo pravilne tehnike oglaševanja in do potankosti spoznamo svoje ciljne kupce. Ker ko imamo to »pod streho« lahko ustvarjamo marketing, saj vemo komu prodajamo in kakšne tehnike bomo prodajali da pride do klik klik prodaje..

Vsebina:

  • razvoj produkta
  • povpraševanje/ponudba
  • marketing
  • prodaja

Predavatelj: dr. Jana Nadoh Bergoč - podjetniška svetovalka s skoraj 20-letnimi svetovalnimi izkušnjami svetovance spodbuja pri oblikovanju in razvoju njihovih podjetniških idej, z veliko mero analitičnosti in sistematičnosti ter hkrati z upoštevanjem kreativnih potencialov posameznikov. Na osnovi 10-letnih izkušenj tudi na področju organizacije dela in organizacijskega komuniciranja v malih in srednjih podjetjih nudi učinkovito podporo pri prvih podjetniških korakih po ustanovitvi podjetja ter pri tem izkorišča tudi svoje profesionalne mreže po EU in po svetu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave 

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj