Brezplačno usposabljanje - »Je moj biznis že dober biznis?« - II. del, Postojna

Brezplačno usposabljanje - »Je moj biznis že dober biznis?« - II. del, Postojna

07. 03. 2023

Datum: 23. marec 2023, ob 16.30 uri

Kraj: dvorana Start-up Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1.sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje - »Je moj biznis že dober biznis?« - II. del.

Usposabljanje je namenjeno podjetnikom, ki so se že spopadli z osnovnimi poslovnimi modeli in želijo glede na dosedanje izkušnje slednje prevetriti.

Na usposabljanju se boste dotaknili tematike vzpostavitve finančnega načrta za izboljšanje kvalitete poslovanja ter zadovoljstva ob doseženem cilju.

Vsebina:

  • poslovni model
  • finančni model
  • povpraševanje/ponudba
  • vzpostavitev cen

Predavatelj: Nina Dremelj

Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da njihove ideje spremenijo v prava, uspešna podjetja. V zadnjih 5 letih je investirala v več kot 16 startup podjetij, tako slovenska kot tuja in pomagala skleniti več kot 40 dodatnih investicij v vrednosti 40+M. Trenutno je predana tudi svojemu podjetju Alita Capital, kjer so pravi vlagatelji - relativno majhne zneske ter veliko svojega časa in znanja vlagajo v izjemno zgodnje ustanovitelje oz. ustanavljanje ekip s trajno voljo za oživitev inovativnih projektov.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno petka, 20. 3. 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj