Brezplačno usposabljanje - »Je moj biznis že dober biznis?« - I. del, Postojna

Brezplačno usposabljanje - »Je moj biznis že dober biznis?« - I. del, Postojna

07. 03. 2023

Datum: 21. marec 2023, ob 16.30 uri

Kraj: dvorana Start-up Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1.sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje - »Je moj biznis že dober biznis?« - I. del.

Usposabljanje je namenjeno podjetnikom, ki so se že spopadli z osnovnimi poslovnimi modeli in želijo glede na dosedanje izkušnje slednje prevetriti.

Na usposabljanju se boste dotaknili tematike prilagodljivosti ponudbe glede na zbrane izkušnje in povratne informacije kupcev, opredelili ustreznost obstoječih cen in preverili ali so podjetja pripravljena na tovrstne spremembe in prilagodljivost. Usposabljanje se bo odvijalo v dveh delih.

Vsebina: 

  • Poslovni model
  • Razvoj produkta
  • Povpraševanje/ponudba
  • Organizacija/optimizacija poslovnih procesov

Predavatelj: Blaž Zupan

Blaž je leta 2009 kot svoj peti podjetniški projekt soustanovil podjetje Optiprint, šest let za tem je izpeljal uspešen "exit" iz Optiprinta, ki je takrat imel 20 zaposlenih, miljon evrov prihodkov in dobrih 250 tisoč evrov čistega dobička. Deluje kot predavatelj podjetništva na ljubljanski ekonomski fakulteti in je svetovalec na področju metode design thinkinga in vitkega poslovanja.

Z izkušnjami na področjih razvoja produkta po metodah design thinkinga in vitkega poslovanja, analize trga, marketinga, distribucije in prodaje je mentoriral in svetoval več kot 500 podjetniškim ekipam v sklopu iniciativ kot so Start:up Slovenija, BTC Camp, YES Start, SIO, SPS, ipd.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno petka, 17. 3. 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj