Številna poslovna srečanja z mreženji ob robu največjih zimsko-športnih dogodkov

Številna poslovna srečanja z mreženji ob robu največjih zimsko-športnih dogodkov

28. 02. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 21. 2. 2023, www.spiritslovenia.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija v letošnjem letu za doseganje večjih sinergij med gospodarstvom in športom svoje aktivnosti nadgrajuje s prisotnostjo na večjih mednarodnih zimsko-športnih dogodkih v Sloveniji. Vsi ti dogodki se ponašajo z močno mednarodno medijsko pokritostjo, izjemno gledanostjo in prepoznavnostjo doma in v tujini, zato so odlična priložnost za nagovarjanje globalne javnosti, pa tudi za spletanje novih kontaktov med udeleženimi podjetji ter internacionalizacijo njihovega poslovanja. Zato bo agencija ob robu sedmih zimsko-športnih dogodkov v 2023 poskrbela za celovito predstavitev slovenskega poslovno-investicijskega okolja, poslovno mreženje ter organizirala številne poslovne dogodke.

Poenoten koncept promocije Slovenije

Z oblikovanjem Ministrstva RS za gospodarstvo, turizem in šport se odpirajo priložnosti za dodatno povezovanje in iskanje sinergij med omenjenimi tremi področji. Slovenska turistična organizacija in javna agencija SPIRIT Slovenija sta pod okriljem ministrstva v zimski sezoni 2022-2023 tako pristopili k izvajanju poenotenega koncepta promocije Slovenije, slovenskega turizma in slovenskega gospodarstva ob FIS svetovnem prvenstvu v Planici in še na šestih tekmah svetovnih pokalov. V ta namen bodo vse zimsko-športne prireditve znamčene z državno znamko I feel Slovenia ter njeno aplikacijo na turističnem in gospodarskem področju.

Več o tem

Podroben seznam poslovnih dogodkov na zimsko-športnih dogodkih v 2023 z vsebino in prijavnico je na voljo na naslednji povezavi.

Udeležba na dogodkih je brezplačna ob predhodni prijavi.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj