Brezplačno usposabljanje - »Spletno in digitalno trženje«, Sežana

Brezplačno usposabljanje - »Spletno in digitalno trženje«, Sežana

28. 02. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 17. marec 2023, od 9.00 do 15.00 ure

Kraj: Inkubator d.o.o. Sežana, Kraška ulica 2, Sežana

Inkubator d.o.o. Sežana vas vljudno vabi na brezplačno usposabljanje z naslovom: »Spletno in digitalno trženje«, ki bo potekalo v petek, 17. marca 2023, s pričetkom ob 9.00 uri.

Vsebina:

  • Kako se lotiti digitalne marketinške strategije?
  • Kako določiti proračun za digitalni marketing?
  • Nakupna pot in digitalni kanali za učinkovito komuniciranje.
  • Sta Facebook in Instagram dovolj? Kateri digitalni kanali še obstajajo – Google, youtube, e-mail marketing, Digital Turbine, Snapchat, Reddit, Viber, Spotify, Twitter, Tik Tok…
  • Realno finančno ovrednotenje kampanj. ROI in ROAS.
  • Učinkovitost marketinških aktivnosti. Spremljajte uspešnost kampanj (metrike in analitika) pri doseganju zastavljenih ciljev (KPI).
  • *BONUS: oglasna sporočila: Kaj učinkuje? (*če bo dovolj časa)

Predavateljica: Mateja Boldin Zevnik, je marketinška strateginja in mentorica, ki analizira, planira, izvaja in uči o marketingu ter komunikacijah. Njen cilj je soustvarjanje velikih zgodb, kjer postavi trdne temelje, povezuje potrebe posla s potrebami trga.

8 let je, kot vodja projektov, v eni izmed večjih slovenskih agencij skrbela za naročnike kot so: Volkswagen, Dana, Petrol itd. Svoje izkušnje je nato prenesla v strateški marketing, kjer je kot direktorica marketinga delovala v mednarodnih podjetjih doma in v tujini.

Trenutno deluje v okviru svoje lastne marketinške agencije in svetovalnice - Big M Marketing. Je mentorica zagonskim podjetjem in SME-jem. Vključena je v uradni seznam strokovnjakov za startup in scaleup podjetja v okviru programa, ki ga izvaja Javna agencija Republike Slovenije SPIRIT.  Specializirana je za strategije blagovnih znamk ter lansiranje novih produktov na trg.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno srede, 15. marca 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj