Brezplačna konferenca InvestEU v Sloveniji - »Spodbude za naložbe v zeleno, digitalno in pravično gospodarstvo«, Ljubljana

Brezplačna konferenca InvestEU v Sloveniji - »Spodbude za naložbe v zeleno, digitalno in pravično gospodarstvo«, Ljubljana

28. 02. 2023

Datum: 6. marec 2023, od 9.00 do 12.30 ure

Kraj: Hiša EU, Dunajska cesta 20, Ljubljana

Pisarna Skupine Evropske investicijske banke v Sloveniji in Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji vas vabita na brezplačno konferenco InvestEU v Sloveniji: spodbude za naložbe v zeleno, digitalno in pravično gospodarstvo, ki bo potekala v živo v Ljubljani.

InvestEU, novi osrednji evropski program za spodbujanje naložb v Evropski uniji, zagotavlja ključno dolgoročno financiranje z zagotavljanjem znatnih zasebnih in javnih sredstev za trajnostno okrevanje.

Program bo spodbujal zasebne naložbe v prednostne naloge politike EU, kot sta evropski zeleni dogovor in digitalni prehod.
Na dogodku bodo predstavljene prednostne naloge programa InvestEU, podrobnosti njegove strukture in možnosti financiranja ter svetovanja s strani skupine Evropske investicijske banke, ki pri implementaciji in svetovanju predstavlja ključno telo programa InvestEU.

Potrjeni govorci:

  • Lilyana Pavlova, Vice President, European Investment Bank
  • Klemen Boštjančič, Minister of Finance of the Republic of Slovenia
  • Andreja Kodrin, Member of the Investment Committee, InvestEU

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Zagotovljeno bo tolmačenje v slovenščino.

Udeležba je brezplačna.

Prijava je mogoča do 1. marca 2023.

Dodatne informacije in prijave

Za morebitna vprašanja so vam na voljo tudi na e-naslovu: events@eib.org.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj