Brezplačni podjetniški zajtrk z mreženjem - »Registri AJPES - za varnost v pravnem prometu in preglednejše poslovno okolje«, Celje

Brezplačni podjetniški zajtrk z mreženjem - »Registri AJPES - za varnost v pravnem prometu in preglednejše poslovno okolje«, Celje

28. 02. 2023

Datum: 2. marec 2023, ob 9.00 uri

Kraj: SPOT Svetovanje Savinjska - Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

SPOT svetovanje Savinjska - Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje vas vabi na brezplačni podjetniški zajtrk z mreženjem na temo: »Registri AJPES - za varnost v pravnem prometu in preglednejše poslovno okolje«, ki bo potekal v četrtek, 2. marca 2023, s pričetkom ob 9.00 uri v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje.

Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence (AJPES) je ena izmed glavnih akterjev, ki v Sloveniji zagotavlja transparentnost poslovnega okolja ter z objavo množice podatkov o podjetjih in njihovem poslovanju skrbi za varnost udeležencev v pravnem prometu. AJPES upravlja številne registre, spletne servise in orodja, iz katerih je mogoče pridobiti informacije za varnejše in preglednejše poslovno okolje.

Prepoznavnost storitev in dostopnost podatkov je glavni element zadovoljstva vsakega uporabnika.

Izvajalci:

  • Darja Lipičnik, vodja izpostave Celje,
  • Darja Razgoršek Juteršek, vodja oddelka za registre in evidence v izpostavi Celje

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Svoje mesto si zagotovite s prijavo na povezavi: https://forms.gle/Gp4gsbh2i17zwd8K6. Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemajo do srede, 1. 3. 2023, do 12.00 ure oziroma do zapolnitve mest.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj