SPIRIT Slovenija vabi na Slovensko-francoski poslovni forum

SPIRIT Slovenija vabi na Slovensko-francoski poslovni forum

21. 02. 2023

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 17. 2. 2023, www.spiritslovenia.si

SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji pripravlja Slovensko-francoski poslovni forum, s katerim želi okrepiti gospodarsko menjavo in poslovne vezi med slovenskimi in francoskimi podjetji. Dogodek bo v petek, 3. marca 2023, med 10. in 14.30 uro v Hotelu Kompas Kranjska Gora (Borovška cesta 100, 4280 Kranjska Gora). Po forumu bodo imeli udeleženci možnost ogleda Svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2023. Dogodek je brezplačen, prijave so možne do vključno srede, 1. 3. 2023.

SPIRIT Slovenija dogodek organizira v sodelovanju s Francoskim veleposlaništvom v Sloveniji, Francosko - slovenskim poslovnim klubom v Sloveniji ter Slovensko - francoskim poslovnim klubom iz Pariza.

Na dogodku bo med drugim tudi okrogla miza na temo priložnosti in neizkoriščenih potencialov na francoskem trgu, svoje delovanje in pomoč slovenskim podjetjem pri poslovanju na tem trgu bodo predstavili Business France in Francosko-slovenski poslovni klub, svoje izkušnje pa bodo predstavili tudi nekateri francoski investitorji.

Dogodek je brezplačen, potekal bo v angleškem jeziku, prijave so možne do vključno srede, 1. 3. 2023. Število udeležencev je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

POZOR: Le še nekaj prostih mest za pogovore s predstavniki slovenskih poslovnih klubov

Ob tem bi želeli spomniti, da bo v petek, 24. 2. 2023, med 9. in 13. uro v Hotelu Kompas v Kranjski Gori srečanje s predstavniki 15 slovenskih poslovnih klubov v tujini, kjer bodo imela podjetja možnost individualnih pogovorov z izbranim poslovnim klubom. Prostih je le še nekaj mest! Prijave zbiramo do 23. februarja 2023, do 13.00 ure na tej povezavi.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj