Brezplačno predavanje - »Digitalizacija poslovanja«, Krško

Brezplačno predavanje - »Digitalizacija poslovanja«, Krško

21. 02. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 28. februar 2023, od 9.00 do 11.00 ure

Kraj: v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško izvajajo različne izobraževalne vsebine. Vabijo vas, da se jim pridružite na brezplačnem in zelo aktualnem predavanju z naslovom: »Digitalizacija poslovanja«, ki bo potekalo v torek, 28. februarja 2023, s pričetkom ob 9.00 uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško.

Razmišljaj digitalno

Govorili boste o tem, kaj digitalizacija v podjetju sploh pomeni, kakšne dodane vrednosti prinaša, opozorili na mogoče pasti ter definirali prvi korak na tej poti.

Iz prve roke boste lahko izvedeli za različne informacijske rešitve, ki jih uvajajo podjetja za lažje ter predvsem bolj učinkovito poslovanje. Spoznali boste razliko med digitalizacijo in digitalno preobrazbo.

Predavanje bo vodil predstavnik podjetja Tom PIT, ki je edini ponudnik na tržišču z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, svojim podatkovnim centrom in nudi vrsto ekspertnih znanj in digitalnih storitev. Svojim strankam zagotavlja, da lahko z enim partnerjem naredijo celoten življenjski cikel digitalne preobrazbe - Zasnova, implementacija, raba in vzdrževanje.

Tom PIT danes sodeluje s podjetji vseh velikost. Med večjimi strankami so Krka, Ljubljanske mlekarne, Energetika Ljubljana, LIP BLED, Plastika Skaza in še mnogi drugi.

Na kratko o predavatelju: Vid Prodan prihaja iz podjetja Tom PIT. Ima 7 let izkušenj iz implementacije različnih informacijskih rešitev v podjetja. Danes temu rečemo digitalna preobrazba. V podjetju je prodajni svetovalec. Dobro pozna probleme s katerimi se soočajo današnja podjetja hkrati pa jih povezuje z najbolj optimalnimi rešitvami, ki so na voljo. Svoj poklic jemlje kot poslanstvo, ki mu omogoča svojo najljubšo dejavnost - pomagati drugim, preseliti tudi v poslovno okolje. V svojem prostem času veliko teče ter je zagret numizmatik.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj