10. mednarodna MSP konferenca - »Kadri, kje ste?«, Brdo pri Kranju

10. mednarodna MSP konferenca - »Kadri, kje ste?«, Brdo pri Kranju

21. 02. 2023

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 22. marec 2023, med 9.30 in 16.30 uro

Kraj: Kongresni center na Brdu pri Kranju

Partnerja konference: Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Podjetniško trgovska zbornica (PTZ) organizira že 10. mednarodno konferenco MSP (za mikro, mala in srednja podjetja) z naslovom: »Kadri, kje ste?«.

Rdeča nit mednarodne konference MSP je “PODJETNIŠTVO MED KONKURENČNOSTJO IN NOVO REALNOSTJO”.

Dogodek bo potekal 22. marca 2023, (samo) v živo, v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju med 9.30 in 16.30 uro.

Pričakujejo 150 - 200 udeležencev dogodka (podjetniki, kadrovske agencije, proizvajalci, trgovski agenti, distributerji).

Na 10. konferenci MSP se bodo dotaknili problematike pomanjkanja kvalitetnih kadrov, ki predstavlja danes velik izziv tako za velika podjetja, kot za MSP-je. Poseben problem predstavlja zaposlovanje tujcev (še posebej v trgovini, zaradi jezikovnih ovir).

Med govorniki bo tudi Aljoša Bagola, ki bo predaval na temo izgorelosti in dr. Aleš Verčič iz Fakultete za družbene vede, ki vam bo predstavil kakšen je pogled »milenijcev« na zaposlovanje doma ali v tujini. Na okroglo mizo so povabili ugledne goste, s katerimi boste poskušali izvedeti, kakšen je njihov pogled na kadre danes in v prihodnosti.

Kot »vzporedni dogodek« bodo izvedli B2B mreženje med trgovskimi agenti, proizvajalci in distributerji. Na dogodek so povabili trgovske agente in proizvajalce/distributerje svetovnega združenja IUCAB in trgovske agente V Evrope (ex-Jugoslavija, Albanija, Turčija, Romunija, Bolgarija in Madžarska). Na ta dan bodo tudi uradno lansirali blagovno znamko ARAA (Adriatic Region Agent's Association), ki bo v bodoče združevala vse deležnike v prodaji na območju V Evrope, vendar pod okriljem mednarodnega združenja IUCAB.

Ob zaključku konference se lahko udeležite tudi vodenega ogleda parka Brdo.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj