Brezplačna delavnica - »ROADSHOW - Pospeševalnik izvoza«, Postojna

Brezplačna delavnica - »ROADSHOW - Pospeševalnik izvoza«, Postojna

21. 02. 2023

Datum: 28. februar 2023, ob 10.00 do 13.00 ure

Kraj: sejna dvorana Regionalne gospodarske zbornice Postojna, Cankarjeva ulica 6, Postojna

»ROADSHOW - Pospeševalnik izvoza« vabi, da se v torek, 28. februarja 2023, ob 10.00 uri udeležite brezplačne delavnice, v prostorih sejne dvorane Regionalne gospodarske zbornice Postojna.

Ali ste pripravljeni vstopiti na nove mednarodne trge ali razvijati in širiti obstoječe trge? Niste prepričani, kaj vse je potrebno upoštevati pri izvozni strategiji ali kako izbrati ciljni trg?

Ko podjetje razmišlja o razvoju izvozne strategije, je treba upoštevati marsikaj, tako na domačem trgu kot na novem ciljnem izvoznem trgu. Ne glede na to ali se prvič soočate z izvozom ali pa le tega diverzificirate na nove trge, vas bo ta delavnica popeljala skozi ključna področja, ki jih morate upoštevati, da boste lahko izdelali potrebne načrte za izvozni zagon in bolje razumeli izzive, ki jih bo ta novi zagon prinesel vašemu podjetju.

Zakaj se pridružiti? 

Ne glede na to, ali niste prepričani, ali je prodaja v tujini prava za vaše podjetje, ali pa prvič razmišljate o izvozu, bo delavnica zagotovila;

  • Smernice o tem, kako raziskati in prepoznati nove stranke v tujini.
  • Razumevanje virov, znanja in veščin, ki jih boste potrebovali za uspešen izvoz. 
  • Vodnik o tem, kako izboljšati izvozno sposobnost vašega podjetja. 
  • Kažipot do drugih virov ali organizacij.

Komu je delavnica namenjena?

Ta delavnica je namenjena vsem, ki imajo ambicijo za rast svojega poslovanja. Želijo načrtovati naslednje korake pri izvozu kot del splošne poslovne strategije rasti. Za vse, ki niso prepričani, kaj izvoz lahko vključuje, vendar želi razumeti tveganja in posledice za vire; strokovno znanje, čas in spretnosti, ki so potrebni, preden greste naprej.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj