Brezplačno usposabljanje - »Definiranje poslovnega modela« (9 kvadratkov, ki vam nadomestijo 20 strani poslovnega načrta) z Rokom Stritarjem, Kranj

Brezplačno usposabljanje - »Definiranje poslovnega modela« (9 kvadratkov, ki vam nadomestijo 20 strani poslovnega načrta) z Rokom Stritarjem, Kranj

21. 02. 2023

Datum: 14. marec 2023, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: Kovačnica Kranj, Poštna ulica 4, Kranj

Bistvo dobrega poslovnega modela je, da učinkovito rešuje problem, ki ga je vredno rešiti. Podjetja največkrat propadejo zaradi slabih poslovnih modelov, ne pa slabih poslovnih načrtov.

Poslovne modele definiramo s kratkimi in jedrnatimi odgovori na vprašanja, kot so: kdo so stranke, katero težavo, potrebo ali željo jim rešujemo, kaj je naš izdelek oz. storitev, kaj so alternative, kakšno vrednost jim z izdelkom/storitvijo ponujamo, prek katerega kanala dostopamo do njih, kako gradimo odnos z njimi, katere vire angažiramo, kaj delamo, s kom delamo, koliko nas to stane in kaj imamo od tega.

In točno to boste naredili na usposabljanju - izpolnili 9 kvadratkov, ki vam nadomestijo 20 strani poslovnega načrta.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno ponedeljka, 13. marca 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

Usposabljanje je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj