Brezplačno usposabljanje - »Kako razviti vrhunski produkt in z njim testirati trg« z Nikom Klanškom, Kranj

Brezplačno usposabljanje - »Kako razviti vrhunski produkt in z njim testirati trg« z Nikom Klanškom, Kranj

21. 02. 2023

Datum: 21. marec 2023, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: Kovačnica, Poštna ulica 4, Kranj

Na usposabljanju boste šli čez vse korake kako razviti vrhunski produkt: od faze ideja na papirju do prvih prototipov, delujočih alpha prototipov do masovno proizvedenega izdela ali produkta, ki je pripravljen za uporabo po celem svetu.

Testiranje trga je zelo pomemben in ključni del razvoja vrhunskega produkta. V tem delu se boste na usposabljanju dotaknili različnih metod testiranja, kako pridobiti kvaliteten feedback in kako priti do potencialnih uporabnikov.

Niko Klanšek je podjetnik, svetovalec in investitor. Ljubezen do podjetništva je razvil že v mladosti in se učil pri družini z dolgoletno podjetniško tradicijo. Niko je soustanovil več uspešnih zagonskih podjetij, zaključil dva izhoda, pomagal zagnati več kot 100 uspešnih projektov Kickstarter, vlagal v več zagonskih podjetij in DAO-jev ter bil predsednik profesionalnega košarkarskega kluba.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno ponedeljka, 20. marca 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

Usposabljanje je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj