Brezplačna šola priprave poslovnega modela - »Ponudba vrednosti (value proposition)«, Ljubljana

Brezplačna šola priprave poslovnega modela - »Ponudba vrednosti (value proposition)«, Ljubljana

21. 02. 2023

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 8. marec 2023, od 08.30 do 14.30 ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator, Vojkova cesta 63, Ljubljana

Ponudba vrednosti je splet koristi, ki jih kupec pričakuje od vašega podjetja. Opredeli, kaj je vaša glavna konkurenčna prednost in se spreminja glede na potrebe posameznega segmenta. Skozi čas in glede na spremenjene potrebe se seveda tudi spreminja, tako kot se spreminjajo lastnosti produktov ali storitev, ki jih prodajate.

Na delavnici boste z različnimi orodji, kot je na primer kanvas ponudbe vrednosti, oblikovali ponudbo vrednosti za posamezen segment.

Predavatelj: delavnico bo vodil dr. Blaž Zupan, docent na katedri za podjetništvo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Sodeluje pri številnih predmetih s področja podjetništva, še posebej je specializiran za razvoj novih idej, produktov in storitev. Poleg pedagoškega in raziskovalnega dela je hkrati ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini. Deluje tudi na področju svetovanja tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom s področja inovativnosti, analiz domačega in mednarodnega trga, poslovnih priložnosti, trženja, financiranja in iskanja novih idej pri razvoju izdelkov in storitev s pomočjo Design thinking in Lean (vitkih) metod.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnosti Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja v okviru operacije »JR podporno okolje 2023« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega Sklada za regionalni razvoj.

Operacija se izvaja v okviru operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne ose: 3 dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj