Brezplačna šola priprave poslovnega modela - »Kako se lotiti odkrivanja prvih strank?«, Ljubljana

Brezplačna šola priprave poslovnega modela - »Kako se lotiti odkrivanja prvih strank?«, Ljubljana

21. 02. 2023

Datum: 1. marec 2023, od 08.30 do 14.30 ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator, Vojkova cesta 63, Ljubljana

Ena najpomembnejših nalog vsakega podjetnika, ki zelo vpliva na uspešnost poslovanja podjetja, je določitev prioritetnih ciljnih skupin, ki jim bomo najprej prodajali svoje izdelke ali storitve.

Naloge se lahko lotimo na dva načina. Prvi je testiranje hipoteze o strankah preko prodaje. Drugi pa raziskovanje potreb in opredelitev ciljne skupine glede na izraženost potrebe.

Na delavnici boste na podlagi primerov pogledali obe metodi ter pripravili akcijski načrt odkrivanja strank na primeru, ki ga imajo udeleženci.

Predavatelj: delavnico bo vodil dr. Blaž Zupan, docent na katedri za podjetništvo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Sodeluje pri številnih predmetih s področja podjetništva, še posebej je specializiran za razvoj novih idej, produktov in storitev. Poleg pedagoškega in raziskovalnega dela je hkrati ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini. Deluje tudi na področju svetovanja tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom s področja inovativnosti, analiz domačega in mednarodnega trga, poslovnih priložnosti, trženja, financiranja in iskanja novih idej pri razvoju izdelkov in storitev s pomočjo Design thinking in Lean (vitkih) metod.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnosti Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja v okviru operacije »JR podporno okolje 2023« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega Sklada za regionalni razvoj.

Operacija se izvaja v okviru operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne ose: 3 dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj