Brezplačno predavanje o razvoju osebne blagovne znamke s podjetniškim mreženjem - »Ti si blagovna znamka«, Solkan

Brezplačno predavanje o razvoju osebne blagovne znamke s podjetniškim mreženjem - »Ti si blagovna znamka«, Solkan

21. 02. 2023

Datum: 2. marec 2023, od 18.00 do 21.00 ure 

Kraj: restavracija Primula, Solkan

Kako zgraditi uspešnejši posel s pomočjo osebne blagovne znamke?

Primorski tehnološki park vas vljudno vabi na brezplačno predavanje o razvoju osebne blagovne znamke s podjetniškim mreženjem, ki bo 2. marca 2023, ob 18.00 uri v restavraciji Primula v Solkanu.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku.

Sprostite moč svoje osebne blagovne znamke: Pridružite se delavnici Ti si blagovna znamka.

Pripravite se, da svojo osebno blagovno znamko dvignete na višjo raven s to delavnico, zasnovano posebej za ustanovitelje podjetij, kot ste vi. Čas je, da se postavite v ospredje in naredite trajen vpliv v digitalnem svetu.

Ta delavnica vam bo ponudila orodja in vpoglede, ki jih potrebujete za dvig vaše osebne blagovne znamke. Do konca delavnice boste imeli dobro izdelano idejo o blagovni znamki, novo pridobljeno samozavest in jasnejši občutek za strategijo v prihodnje. Izkoristite to priložnost za mreženje z navdihujočimi strokovnjaki in podobno mislečimi ustanovitelji ter se učite na njihovih poteh gradnje blagovne znamke.

Ste pripravljeni staviti nase in sprostiti moč svoje osebne blagovne znamke? Pridružite se na brezplačni delavnici in mreženju, ki bo 2. marca 2023, ob 18.00 uri v Restavraciji Primula v Solkanu.

Gostji:  

  • RAYA DRENSKI

Raya Drenski je mentorica, strategija razvoja blagovnih znamk in soustanoviteljica svetovalnega podjetja za razvoj poslovanja. Verjame, da skrbno izdelana blagovna znamka pomaga podjetju ali človeku uspeti, zato je tudi zasnovala delavnico ‘Brand Like a Girl’, da bi čim več ljudem pomagala v boju proti pristranskosti in jih naučila, kako bolje opisati svoje notranje bogastvo. Raya tako bodočim podjetjem omogoča, da se svoje ideje smiselno in trajnostno predstavijo prek močne blagovne znamke, ki pripoveduje zgodbo.

  • NELE SICHER

Nele Sicher je ustanoviteljica podjetja LinkMe Marketing, katere vizija pomaga podjetnikom da se izkoristijo potencial, ki ga podjetniškim organizacijam ponuja družbeno omrežje LinkedIn. Trdno verjame, da je LinkedIn postajal marketinško orodje 21. stoletja, o čemer se je prepričala tudi pri upravljanju družbenih medijev za mednarodne luksuzne hotele in vrhunsko gastronomijo, zato točno ve, kaj je vse potrebno, da se vas v svetu družbenih medijev tudi dejansko sliši. Skupaj z Rayo Drenski je ustanoviteljica delavnice na temo osebne blagovne znamke “Brand Like A Girl”, ki njenim udeležencem pomaga razviti globine lastnega potenciala in pridobiti na samozavesti. Nele je res prava “girl boss”!

Udeležba na dogodku je brezplačna. Nujna je prijava.

Prijavite se lahko do vključno ponedeljka, 27. februarja 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev.

Dodatne informacije in prijave

Več informacij dobite tudi na e-naslovu: mitja.mikuz@primorki-tp.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj