Poziv uporabnikom digitalnih vavčerjev k izpolnitvi evalvacijskega vprašalnika

Poziv uporabnikom digitalnih vavčerjev k izpolnitvi evalvacijskega vprašalnika

07. 02. 2023

Vir in informacije: Slovenski podjetniški sklad, 27. 1. 2023, www.podjetniskisklad.si

Če ste pred kratkem prejeli digitalni vavčer, vas Slovenski podjetniški sklad prosi za pomoč pri pripravi vsebin za nove vavčerje. Sporočite jim vaše ideje, predloge ali kritike in potrebe vašega podjetja na tem področju.

Vavčerji za digitalizacijo so spodbuda za mikro, majhna in srednja podjetja z možnostjo 60 % sofinanciranja ključnih področij digitalizacije. Javne pozive za vavčerje za digitalizacijo je objavil Slovenski podjetniški sklad (SPS). V preteklih letih so bili razpisani štirje vavčerji na temo dviga digitalnih kompetenc, digitalnega marketinga, priprave digitalne strategije ter kibernetske varnosti. Programsko obdobje 2019-2023 se z 31. 3. 2023 zaključuje, v tem času pa ste mnogi podjetniki že prejeli in uspešno izvedli aktivnosti v okviru vavčerjev za digitalizacijo.
Vabijo vas, da izpolnite vprašalnik in na ta način prispevate k izboljšanju delovanja DIH Slovenije in vavčerskega sistema Slovenskega podjetniškega sklada.
V želji po izboljšanju aktivnosti so pripravili štiri evalvacijske vprašalnike:

Z izpolnitvijo vprašalnika boste imeli:

  • možnost predlaganja izboljšave sistema na podlagi vaših izkušenj z vavčerji;
  • možnost predlaganja novih vsebin, ki so bolje prilagojene trenutnim potrebam podjetij na področju digitalne transformacije.
Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj