Brezplačno usposabljanje - »Biznis, ki izstopa - bodi zmagovalec!« (II. del), Postojna

Brezplačno usposabljanje - »Biznis, ki izstopa - bodi zmagovalec!« (II. del), Postojna

07. 02. 2023

Datum: 28. februar 2023, od 16.30 do 19.30 ure

Kraj: dvorana Start-up Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki Otok 44b, Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva skupaj z OOZ Ilirska Bistrica in OOZ Cerknica v sklopu JR podporno okolje 2023 - 1.sklop za PNR, vabi na brezplačno usposabljanje z naslovom: »Biznis, ki izstopa - bodi zmagovalec!« (II. del).

Na usposabljanju boste obravnavali tematiko prototipiranja, ki se na eni strani dotika vprašanja oblikovanje dobre poslovne ideje, na drugi strani pa gre za zastavitev ustreznega oblikovanja storitev in produktov. Pri tem je proces oblikovanja storitev znatno drugačen kot proces oblikovanja produktov, čemur boste namenili posebno pozornost. Usposabljanje se bo odvijalo v dveh delih.

Vsebina:

Usposabljanje bo izvedeno na temo prototipiranja in načina ustvarjanja podjetniških idej s tehnološkega kot storitvenega področja ustvarjanja inovativnih podjetniških idej. V sklopu usposabljanja se bo prikazalo primere uspešnih praks dobrega prototipiranja preko različnih metod ustvarjanja, oblikovanja, testiranja idej in na koncu uspešnega prodora na trg.

Predavatelj: Alen Draganovič je direktor v podjetju Velum Solutions, kjer razvijajo okolju prijazne rešitve za generacijo električne energije iz obnovljivih virov energije. Je tudi Spiritov mentor in strokovnjak za področje tehnološkega razvoja ter zaščite intelektualne lastnine in pa tržnih raziskav.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do vključno petka, 24. 2. 2023 oz. do zasedbe omejenega števila udeležencev

Dodatne informacije in prijave 

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija.«

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj