Brezplačna spletna usposabljanja - »ABC podjetništva 2023« v Gorenjski regiji

Brezplačna spletna usposabljanja - »ABC podjetništva 2023« v Gorenjski regiji

07. 02. 2023

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno zaključeno usposabljanje za pridobitev osnovnega podjetniškega znanja, ABC podjetništva. Sestavljeno je iz 5 modulov, pri čemer vsak modul traja 8 ur, ki so razdeljene na dve srečanji po 4 ure. Usposabljanje se bo izvajalo preko spleta.

Komu so usposabljanja ABC podjetništva namenjena?

Vsem potencialnim podjetnikom in podjetnicam, ter podjetnicam in podjetnikom začetnikom, saj je njihovo bistvo opolnomočenje vseh zgoraj omenjenih skupin s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

Posebej za podjetnice

Vsem podjetnicam začetnicam, ki ste podjetje ustanovile v letu 2022, ali pa ga nameravate ustanoviti do prijave na Natečaj za podelitev finančnih spodbud, pod pogojem, da v preteklosti še niste kandidirale ali pridobile sredstev v okviru Natečaja za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic, bo Javna agencija SPIRIT Slovenija ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na javnem natečaju.

V okviru javnega natečaja, ki ga bo predvidoma aprila razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov in registrirale podjetje do prijave na natečaj, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

Seveda se lahko modulov udeležite tudi ostali potencialni podjetniki in podjetniki. Lahko se udeležite tudi samo posameznih modulov. Udeležba na vseh 5 modulih je obvezna samo za tiste podjetnice začetnice, ki bi želele kandidirati na natečaju za pridobitev finančne spodbude.

Kako poteka?

Vsak modul bo potekal v dveh dneh in bo skupaj trajal 8 ur (4 ure na dan, plus kratek odmor). Usposabljanje v vsaj 2/3 poteka vodeno (predavanje, delo v skupinah), lahko pa tudi samostojno (raziskave na terenu in delo doma).

Termini: 

  • 3. modul: Osnove trženja - 20. in 22. 3. 2023
  • 4. modul: Digitalizacija poslovanja - 27. in 29. 3. 2023
  • 5. modul: Pravni vidiki poslovanja - 3. in 5. 4. 2023

Usposabljanje bo predvidoma potekalo na naštete datume od 10.00 do 12.00 ure, nato sledi odmor, in od 13.00 do 15.00 ure.

Kje: na spletu

Prijave: Obvezne so prijave. Zbirajo jih preko Eventbrite-a, do zapolnitve prostih mest. Prijava na en modul vključuje oba termina, saj se med seboj povezujeta.

Dodatne informacije: Za več informacij lahko pišete na e-naslov: urska.grasic@bsc-kranj.si ali jihpokličete na (04) 77 77 251.

Vsebino posameznega modula, prijave in dodatne informacije najdete na sledečih povezavah:

Usposabljanje se izvaja kot del Javnega razpisa za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za leto 2023 (JR podporno okolje 2023) in je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj