Brezplačni osnovni pravni nasveti v Dravogradu

Brezplačni osnovni pravni nasveti v Dravogradu

31. 01. 2023

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: od 4. februarja 2023 dalje, vsako prvo soboto v mesecu od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK), Trg 4. julija 46, Dravograd

Občina Dravograd vam v sodelovanju z društvom Pravo za vse, od 4. februarja 2023 dalje, vsako prvo soboto v mesecu, od 10.00 do 12.00 ure, nudi storitve BREZPLAČNIH OSNOVNIH PRAVNIH NASVETOV.

Vsebina:

  • zagotovitev osnovnih pravnih nasvetov uporabnikom in
  • poučitev o njihovih pravicah in obveznostih.

Izvajalec: Društvo Pravo za vse

Društvo Pravo za vse je sopomenka za brezplačne pravne nasvete, ki se dajejo v okviru pravnih klinik ter v okviru spletnega svetovanja.

Spletno svetovanje je hitro, enostavno, anonimno in brezplačno. Spletno svetovanje poteka preko spletnega obrazca, ki je dostopen na www.pravozavse.si. V obrazec lahko vsakdo, ki ima dostop do interneta, postavi svoje pravno vprašanje. Preko te storitve so od leta 2012 s pravnimi nasveti pomagali že več kot 13.000 uporabnikom.

Ambicije ekipe se po postavitvi spletnega svetovanja niso ustavile. Pravno svetovanje se je nadgradilo s klasično obliko svetovanja »iz oči v oči«. Člani društva tako danes svetujejo že v treh pravnih klinikah. V pravnih klinikah delujejo na treh lokacijah, v Mariboru, na Ptuju in od 1. 1. 2023 tudi v Dravogradu.

Z veseljem vas pričakujejo vsako prvo soboto v mesecu od 10.00 do 12.00 ure v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) v centru Dravograda na Trgu 4. julija 46, prvič že 4. februarja 2023.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj