Brezplačna delavnica - »Kdo je moj pravi jaz?«, Koper

Brezplačna delavnica - »Kdo je moj pravi jaz?«, Koper

24. 01. 2023

Datum: 24. januar 2023, od 17.00 do 20.00 ure (4 pedagoške ure z odmorom)

Kraj: Dvorana Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper

Središče Rotunda vas v okviru projekta NEKSTEP - Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih vljudno vabi na brezplačno peto delavnico za mlade do 29 let, z naslovom: »Kdo je moj pravi jaz?«.

Vsebina:

Preden pričnemo razmišljati o promociji svojega podjetja je zelo pomembno, da spoznamo osnove promocije oz. trženjskega komuniciranja. Poleg teorije na tem področju se moramo soočati tudi s podzavestnimi strahovi, ki nas zavirajo pri promoviranju (izpostavljanje pri oglasih, na slikah, v videoposnetkih, itd.). Pripravljeno lahko imamo odlično oglaševalsko kampanjo, a nas naš strah blokira pri uspešnosti dosega.

Zato boste spoznali tudi načine, kako zmanjšati strah pri promoviranju in izpostavljenosti. Predstavljene bodo oblike blagovne znamke ter pomen osebne blagovne znamke - personal brandinga v mikro/manjših podjetjih. Naučil(a) se boš, kako slediti viziji podjetja ter ustvarjati zgodbo, ki zrcali vrednote in usmeritev delovanja podjetja, in na tem osnovati kvalitetno promocijo.

Kompetence in znanja, ki jih boš pridobil(a) na delavnici:

  • spoznavanje oblik blagovnih znamk,
  • poznavanje osebnega brandinga in njegove pomembnosti pri mikro/manjših podjetjih,
  • pripravljanje zgodbe, ki jo boš vodil(a) v svojem podjetju v promocijskih pristopih in sočasno sledil(a) viziji podjetja.

Predavateljica: Tina Vidaković - magistrica poslovnih ved Ekonomske fakultete v Ljubljani, inštruktorica naravoslovnih predmetov, ustanoviteljica in izvajalka programa »Osnove podjetništva za mikro Podjetnice«, voditeljica oddaje za spodbujanje ženskega podjetništva »Me, mikro Podjetnice« in direktorica podjetja Kreatina. Povezava do spletne strani: www.kreatina.si.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

Ta spletni zapis je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino tega spletnega zapisa je odgovorno izključno Središče Rotunda Koper in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje - krepitev človeških virov.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj