Brezplačni informativni dan - »Program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja«, Ljubljana

Brezplačni informativni dan - »Program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja«, Ljubljana

17. 01. 2023

Datum: 1. februar 2023, med 8.30 do 15.30 uro

Kraj: City Hotel Ljubljana, Dalmatinova 15, Ljubljana

Vljudno vabljeni na brezplačni informativni dan - »Program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja«, ki bo potekal 1. februarja 2023, med 8.30 do 15.30 uro v City Hotelu Ljubljana, Dalmatinova 15, Ljubljana. Organizira ga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z Nacionalnimi kontaktnimi točkami (NKT) Obzorja Evropa, med katerimi sta tudi NKT za programa EIT in EIC.

Na informativnem dnevu bodo predstavljene priložnosti programov Obzorja Evropa zainteresiranim prijaviteljem iz podjetij, raziskovalnih organizacij in drugi zainteresirani javnosti.

Dogodek bo priložnost za seznanitev z novostmi, ki jih prinašajo novi dvoletni programi za obdobje 2023-2024 in posvetovanje z mrežo slovenskih Nacionalnih kontaktnih točk programa Obzorje Evropa (NKT).

Na enem mestu vam bodo na voljo vsi predstavniki NKT, da vam podajo hiter vpogled v ključne vsebine in novosti posameznih področij Programa Obzorje Evropa. Ne zamudite priložnosti za seznanitev s ključnimi usmeritvami programov in konkretnih nasvetov NKT, ki vam bodo v pomoč pri pripravi projektnih predlogov za pridobivanje sredstev iz programa Obzorja Evropa!

Dogodek po potekal 1. februarja 2023, med 8.30 do 15.30 uro v dvorani City Hotela Ljubljana. Število mest je omejeno, zato se je potrebno na dogodek prijaviti.

Program dogodka

Dogodek je brezplačen, so pa potrebne predhodne prijave.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj