Novo orodje za iskanje partnerjev

Novo orodje za iskanje partnerjev

23. 12. 2022

Vir in informacije: Ministrstvo za okolje in prostor, 3. 11. 2022, www.gov.si

Z odobritvijo programa URBACT IV (2021-2027) je pred vrati prva priložnost za prijavo na razpis za akcijska omrežja.

Medtem ko bo razpis za akcijska omrežja odprt januarja 2023, URBACT mestom že danes ponuja platformo za izmenjavo, spoznavanje projektnih zamisli drugih in dobro staro iskanje partnerjev: orodje za iskanje partnerjev (angleško partner search tool).

Akcijsko omrežje sestavlja od 8 do 10 partnerskih mest vseh velikosti - občin, lokalnih oblasti, razvojnih agencij ter metropolitanskih ali regionalnih institucij, ki prihajajo iz različnih držav EU in iz različnih regij. Vodi jih mesto v vlogi vodilnega partnerja, skupaj s potrjenim URBACT strokovnjakom, ki nudi strokovno pomoč in usmerja na poti k spremembam za boljša mesta.

Vabljeni, da raziščite, kaj vse ponuja orodje za iskanje partnerjev. Uporabite lahko filtre, da najdete primerne kandidate za vaše mesto. Izrazite interes za sodelovanje ali sami oddate projektni predlog in najdite partnerje za oblikovanje omrežja. Seznam projektnih predlogov se bo sproti posodabljal.

Ko najdete vse potrebne partnerje, označite, da je vaše partnerstvo zaključeno, tako da ne prejmete nobenih drugih izjav o interesu.

Na strani programa URBACT je na voljo orodje za iskanje partnerjev za prijavo na razpis za akcijska omrežja (v angleščini).

Dodatne informacije: Za več informacij in pomoč se lahko vedno obrnete na URBACT nacionalno točko Slovenija, katere naloge v Sloveniji opravlja IPoP - Inštitut za politike prostora, Kontaktna oseba: Nina Plevnik, e-naslov: nina.plevnik@ipop.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj