Brezplačni ABC Accelerator StartUp MeetUp, Ljubljana

Brezplačni ABC Accelerator StartUp MeetUp, Ljubljana

13. 12. 2022

Datum: 13. december 2022, od 18.00 do 19.30 ure

Kraj: ABC Hub, Latinski trg 6, Ljubljana

V ABC Acceleratorju so se odločili, da bodo delili znanje ter praznični duh, zato organizirajo druženje za vse, ki so v zadnjih letih bili del njihove zgodbe in SIO programa.

Govorili boste o pomembnosti podjetnosti ter poslovnega mreženja, predstavili letošnje delo v ABC Acceleratorju ter podjetniško podporno okolje.

Namen dogodka je, da se povežete med seboj in delite zanimive ideje, mogoče najdete nove možnosti sodelovanja in skupne interese, ki vam lahko prinesejo nove poslovne poti.

Na dogodku se vam bosta pridružila pretekla inkubiranca, ki bosta delila razvoj svoje podjetniške ideje ter sodelovanje z ABC-jem ter mogoče kakšno svojo skrivnosti za uspeh.

  • Žiga Kerec iz ShapeLabsje izkušen inženir programske opreme. V letih ustvarjanja izdelkov za različna podjetja s celega sveta je razvil oko za natančnost pri izvajanju modelov in napreden pristop, ko gre za strateško načrtovanje izdelkov.
  • Matija Jašarov iz Vision Anchorje strokovnjak za video produkcijo. Njegovo znanje izhaja iz večletnega dela na področju televizijskega oddajanja. Kot vodja postprodukcije je odgovoren za več video montaž, sodeluje z različnimi uredniki zgodb in producenti.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj