Gospodarska delegacija v Kanado

Gospodarska delegacija v Kanado

06. 12. 2022

Vir in informacije: Izvozno okno, 1. 12. 2022, www.izvoznookno.si

SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Ottawi, organizira informativno - koordinacijski sestanek na temo sodelovanja slovenskih podjetij v gospodarski delegaciji v okviru mladinskega svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju, Whistler, Britanska Kolumbija, Kanada.

Na sestanku, ki bo 14. decembra 2022, ob 14.00 uri v prostorih SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, Ljubljana, bo gospod Simon Pribac iz veleposlaništva RS v Ottawi, predstavil:

  • potek dogodka v Whislerju,
  • okvirni program delegacije ter
  • možnosti za promocijo slovenskih podjetij.

Slovenska poslovna delegacija je načrtovana zadnje dni prvenstva, med 5. in 8. februarjem 2023.

Namen poslovne delegacije je spodbuditi medsebojni interes za sodelovanje med slovenskimi in tujimi partnerji, vzpostaviti in okrepiti vezi ter najti nove poslovne priložnosti. Mreženje s predstavniki tujih podjetij kot so Salomon, Rossignol, Fischer in Swix bo možno cel čas prvenstva ob predstavitvah njihovih blagovnih znamk.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja s področja proizvodnje, distribucije in razvoja športne opreme, športnega turizma in športno-medicinskih / športno-zdravstvenih dejavnosti ter ostale deležnike vljudno vabimo, da se sestanka udeležijo.

Prijavite se lahko najkasneje do 12. 12. 2022.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj