Grow Slovenia with Google: Brezplačna individualna svetovanja in delavnice ter predstavitev zgodb o uspehu

Grow Slovenia with Google: Brezplačna individualna svetovanja in delavnice ter predstavitev zgodb o uspehu

06. 12. 2022

Vir in informacije: Izvozno okno, 29. 11. 2022, www.izvoznookno.si

Grow Slovenia with Google gosti izjemne posameznike, ki z radovednostjo in vztrajnostjo razvijate lastne sposobnosti in poslovne ideje.

  • Uspešne zgodbe slovenskih podjetij

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi, da prisluhnete navdihujočim slovenskim zgodbam, ki so odkrila, kako sta rast in širitev podjetja mogoča prav s pravo kombinacijo digitalnih orodij.
Predstavili bomo uspešne zgodbe posameznikov, ki so svoje poslovanje z pomočjo Grow Slovenia with Google programa digitalno obarvali:

  • Gaber Polajnar, Gaber- po poklicu pravnik iz Dovja, ki je delo v lokalnem muzeju zamenjal za službo razvijalca v uspešnem slovenskem zagonskem podjetju. 
  • Mateja in Marko, Karjola- starša treh iz strmih pobočij Banjške planote nad Kanalom, sta ustvarila pametno električno samokolnico Karjola in s pomočjo digitalnih orodij našla tuje trge. 
  • Miha in Tadeja, Polka Dot- lastnika agencije za kolesarske izlete Polka Dot, ki sta v časih pandemičnih izzivov z uporabo digitalnih orodij izboljšala svojo spletno prisotnost in celo omogočila rast poslovanja.

  • Individualno svetovanje

Google 1 na 1 svetovanja, vašo poslovno pot opremi s ključnimi orodji za spopadanje z negotovimi časi, nenazadnje pa tudi z digitalnimi orodji, ki bodo zagotovo stalnica prihodnosti in ključna konkurenčna prednost.

V okviru projekta Grow Slovenia with Google vam ponujamo možnost brezplačnega 1-urnega svetovanja z enim izmed strokovnjakov s področja digitalnega marketinga.

Na svetovanje se lahko prijavi vsako podjetje, ki je registrirano v Sloveniji. Svetovanja potekajo online (60 min), v nadaljevanju pa lahko izberete razpoložljiv termin za srečanje s svetovalcem.

  • Brezplačne spletne delavnice Grow Slovenia with Google

Vabljeni tudi k udeležbi na brezplačnih delavnicah z vodilnimi domačimi strokovnjaki, termini in prijave so na voljo na tej povezavi.

Delavnice potekajo online, trajajo 90 minut in so brezplačne.

Preberite tudi:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj