Brezplačni spletni dogodek - »B2B Prodajni bootcamp - pospešite in optimizirajte vašo B2B prodajo«

Brezplačni spletni dogodek - »B2B Prodajni bootcamp - pospešite in optimizirajte vašo B2B prodajo«

06. 12. 2022

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 23. december 2022, od 12.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu

Dobri prodajni rezultati in rast temeljijo tako na dobrih prodajnih veščinah kot na dodobra optimiziranih prodajnih procesih. Le-to se še pomembnejše izkaže v kompleksnejših B2B oblikah prodaje.

Ko govorimo o prodaji, se velikokrat osredotočimo zgolj na prodajne kompetence in na to, kako postati dober prodajalec, pogosto pa pozabimo na širšo sliko - na celosten sistem, skupaj s procesi, metodologijami in pristopi, ki poganjajo in standardizirajo prodajne aktivnosti. V zadnjih letih pa so se razvile tudi tehnologije, ki celosten sistem še dodatno podkrepijo z orodji in opolnomočijo prodajne ekipe do pospešenih rezultatov.

Zato si boste na delavnici pogledali temelje B2B prodaje ter se posvetili tudi kompleksnejšim temam, kot je npr. kako razviti in optimizirati prodajne procese, z namenom, da skokovito povečate hitrost pridobivanja novih »leadov«, kupcev in posledično prodajo. Skozi delavnico si boste pogledali tudi dobre prakse uspešnih podjetij, predvsem na kompleksnejših tematikah, kot so prodajni procesi in njihova umestitev.

Delavnica je zasnovana interaktivno, kjer bo predavatelj zastavil nekaj prodajnih »izzivov« (npr. generiranje leadov, povečanje zapiranja poslov…), s katerimi se številna podjetja pogosto srečujejo. Le -te pa boste reševali vi ob pomoči predavatelja.

Pogledali pa si boste tudi, kako vpeljati digitalna orodja v vašo prodajo, ter kako z uporabo sodobnih orodjih lahko dvignete učinkovitost vaše prodaje na višji nivo. Poleg procesov pa se boste posvetili tudi individualnim veščinam, ki so danes ključne za prodajalce.

V zadnjih letih so se spremenili tako načini prodaje, kot tudi nakupna pot kupcev. Informacij ni bilo nikoli v takšnim izobilju kot danes, zato je ključno, da se posvetimo diskrepanci med tem, kako prodajalci prodajajo in kupci kupujejo.

O predavatelju

Žiga Komac je po izobrazbi inženir elektrotehnike, ki je začel svojo kariero v tehnološki panogi. Opravljal je od raziskovalnih in tehničnih funkcij, pa do skrbništva poslovnih kupcev, vodenje razvoja novega posla in digitalizacije. Pred kratkim pa je opravil tudi MBA na Cotrugli Business School v Zagrebu.

Pri svojem delu ga motivira reševanje izzivov z uporabo tehnoloških rešitev za dosego poslovne rasti organizacij.

Danes je del ekipe Inhouse Consulting-a in svetuje podjetjem vseh velikostih pri vpeljavi digitalizacije in novih tehnoloških rešitev, optimizaciji in prenovi poslovnih procesov ter razvoju strategij trženja in rasti. V zadnjih letih je svetoval na prodajnem področju že preko 50-tim podjetjem, prav tako pa izvedel številne implementacije digitalnih orodij in platform (npr. Salesforce) za kompleksne oblike prodaje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj