Brezplačni dogodek - »Zakaj rast ni samoumevna in kako jo obdržati?«, Maribor

Brezplačni dogodek - »Zakaj rast ni samoumevna in kako jo obdržati?«, Maribor

06. 12. 2022

Datum: 6. december 2022, od 19.00 do 20.30 ure

Kraj: KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Maribor

December je čas, ko se delajo bilance iztekajočega leta in pripravljajo plani za prihodnjega. Za številkami v nastajajočih letnih bilancah uspeha, pa se skriva 365 dni dela, razmislekov, napak ter malih in velikih zmag. Tokratni podjetniški torek bo namenjen pogovoru s tremi uspešnimi ustanovitelji, ki bodo z nami delil izkušnje, nauke in nasvete pri vodenju hitrorastočih podjetij.

Kristina, Miha in Marko imajo eno skupno lastnost: so ustanovitelji hitrorastočih podjetij, ki s svojimi rezultati izstopajo iz povprečja. Njihova podjetja Tiko Pro, Borgla in Pharsol že nekaj let zapored dosegajo izredne poslovne rezultate na regionalnih in globalnih trgih.

Pridružite se pogovoru in spoznajte poglobljene odgovore in dragocene lekcije, ki se skrivajo za naslovnim vprašanjem: »Zakaj rast ni samoumevna in kako jo obdržati?«.

Govorili boste o:

  • elementih vodenja podjetja, ki vplivajo na poslovni uspeh,
  • najpomembnejših lekcijah iztekajočega se poslovnega leta,
  • največjih napakah in najpomembnejših zmagah,
  • ukrepih in izboljšavah, zaradi katerih bo leto 2023 še bolj uspešno,
  • pogledu v kristalno kroglo in o tem, kaj bo prineslo leto 2023.

Ne zamudite zanimivega pogovora z izjemnimi posamezniki, ki so vsak zase zakladnica poslovnih izkušenj in vam lahko z enim nasvetom rešijo svet ali izboljšajo vaš posel.

Miha Rajh je soustanovitelj treh uspešnih podjetij: Biostartup, MyByba in Pharsol. Prav slednji, ki je ustanovljen 2017, v zadnjih dveh letih beleži skokovito rast. Odličnost delovanja Pharsola dokazujeta tudi dejstvi, da je podjetje del pospeševalnika HV Lab, ki ga vodita GE Healthcare in EIT Health. Podjetje Pharsol je bilo na podlagi analize Ajpes tudi uvrščeno med najhitreje rastoča slovenska podjetja.

Marko Borko je soustanovitelj podjetja Borgla, ki je razvilo posodo vse-v-enem za domačo pripravo kefirja z imenom Kefirko. Ekipa je izpeljala tri uspešne kampanji na Kickstarterju. S Kefirko Cheese Maker-jem jim je uspelo kar 10-krat preseči zadani cilj. Prav zdaj pa je na platformi Indegogo aktivna kampanja za pripravo fermentatorja za droži, v kateri je podjetje zbralo že več kot 250.000 EUR podpore. Podjetje svoje produkte sicer prodaja že v več državah po svetu, med drugim v Avstraliji, Angliji, Franciji, Španiji, Portugalski in Sloveniji.

Kristina Kočet Hudrap je ustanoviteljica svetovalnega podjetja Tiko Pro za pridobivanje nepovratnih sredstev. Po 11-ih letih poslovanja, v Tiko Pro danes deluje 30 ekspertov za pridobivanje nepovratnih in povratnih virov, ki za naročnike prijavljajo projekte v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bruslju. Podjetje Tiko Pro je nadpovprečno uspešno s prijavami, ki so oddane v Sloveniji in na Hrvaškem. Kar 90% vseh prijav na razpise pripelje do uspešnega črpanja sredstev. Poleg tega pa je njihova uspešnost pri prijavi projektov direktno v Bruselj kar 8-krat višja od evropskega povprečja. Do danes je za njimi že več kot 1000 uspešno odobrenih projektov v vrednosti več kot 150 milijonov EUR. Podjetje Tiko Pro je bilo na podlagi analize Ajpes tudi uvrščeno med najhitreje rastoča slovenska podjetja.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj