Brezplačna spletna predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike

Brezplačna spletna predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike

29. 11. 2022

Datum: 6. december 2022, ob 13.00 uri

Kraj: na spletu

Inkubator GEA College vabi na brezplačno spletno predstavitev evropskega programa Erasmus za mlade podjetnike - pravila in pogoji sodelovanja, celovit postopek od e-prijave do izvedbe podjetniške izmenjave ter nekaj primerov dobrih praks preteklih izvedenih podjetniških usposabljanj.

S tem želijo prispevati k izgradnji podjetniških kompetenc bodočih in mladih slovenskih podjetnikov ter k izmenjavi znanj in izkušenj med podjetniki. V program se poleg podjetnikov lahko vključijo tudi študentje ali drugi, ki imajo podjetniško idejo in jo želijo nadalje razvijati. Program nima starostne omejitve.

Erasmus za mlade podjetnike bo predstavil Sebastjan Rosa, strokovni sodelavec Centra za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem, ki je že 10 let lokalna kontaktna točka programa Erasmus za mlade podjetnike in nudi bodočim, mladim ter izkušenim podjetnikom celovito podporo v fazi od e-prijave v program do izvedbe podjetniškega usposabljanja. V 10 letih je pomagal k uspešni izvedbi prek 140 podjetniških izmenjav slovenskih bodočih/mladih podjetnikov v tujini kot tudi podjetniških izmenjavah tujih mladih podjetnikov pri izkušenih podjetnikih v Sloveniji.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22«.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj