Brezplačna delavnica - »Storytelling«, Črnomelj

Brezplačna delavnica - »Storytelling«, Črnomelj

22. 11. 2022

Datum: 8. december 2022, ob 16.00 uri

Kraj: Podjetniški inkubator Bela krajina, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj

Dobra zgodba prodaja. Tudi če vam branje ne leži, zagotovo radi pogledamo dober film in prisluhnemo napeti pripovedi prijatelja, ki je na dopustu doživel nekaj nenavadnega. Vse zgodbe, od katerih se ne moremo odtrgati, pa imajo nekaj skupnega. In če znamo to izkoristiti, lahko s pripovedovanjem navdušimo tudi svoje kupce.

Delavnica Storytelling bo potekala v četrtek, 8. decembra 2022, ob 16.00 uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19 v Črnomlju.

Delavnico bo vodila Maja Klakočar.  

Maja Klakočar je profesorica slovenščine in angleščine, samostojna podjetnica in tekstopiska. Sodeluje s posamezniki, podjetji in marketinškimi agencijami, za katere piše različna besedila in se ukvarja s socialnimi mediji. Izkušnje si je pridobivala tudi v prodaji, tako da ima edinstven pogled na to, kako zgodbe in njihove elemente koristno porabiti na tem področju.

Naučili se boste, kaj je junakovo potovanje in kaj ga motivira, da se nanj poda. Spoznali boste, kako lahko junaka in njegove konflikte koristno uporabimo pri predstavitvi svoje podjetniške zgodbe. Poiskali boste svoj zakaj, izpilili svoj »elevator pitch« in pogledali, kako lahko z zgodbo vplivamo na potencialnega kupca. Čaka vas nekaj malega literarne teorije in veliko ustvarjanja. 

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Program se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj