Brezplačna podjetniška delavnica - »Moja strast - moj biznis!«, Koper

Brezplačna podjetniška delavnica - »Moja strast - moj biznis!«, Koper

22. 11. 2022

Datum: 22. november 2022, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: v dvorani Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper

V okviru projekta NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih razpisujejo prvo brezplačno delavnico za mlade do 29 let z naslovom: »Moja strast - moj biznis!«.

Kaj boš na delavnici počel(a)?

Na delavnici bodo udeleženci preko različnih metod spoznali in odkrili, kako lahko preko lastnih kompetenc in znanj, pa tudi na podlagi svojih lastnosti, ustvarijo svoj posel oziroma odkrijejo svojo strast. Zakaj verjeti vase in kako odkriti svoje potenciale bodo udeleženci obdelali ali dodelali pod vodstvom mentoric, ki so skočile iz »cone udobja« in plavajo v poslovnem svetu ravno zaradi zaupanja vase in v svoje veščine. Marsikomu se zdi, »ah sej to ni mogoče«, pa vendar zaradi trendov, ki nakazujejo, da skoraj nobena »redna oziroma stalna« služba ali delovno mesto ni več »varno«, se zgodi to, da človek pomisli nase. Zazre se vase in ugotovi, da bi bil sam svoj šef. Da je lahko prednost »biti sam svoj šef« še tako mikavna, bo udeleženec preko lastnosti, ki jih podjetnik mora imeti, spoznal, zakaj je odlično, da si ustvari »MOJ BIZNIS!«. In ja »MOJA STRAST« je ključnega pomena…

Kaj boš pridobil(a)?

Ob koncu programa je cilj ta, da bodo udeleženci zaznali lastne kompetence in lastnosti, s katerimi bodo lahko razmišljali o vzpostavitvi lastnega posla oz. še bolje lastne blagovne znamke. Cilj te delavnice je tudi ta, da si udeleženci začnejo zaupati in verjeti vase.

Spoznaj mentorici:

  • Katja Benčič-buniv. dipl. ekonomistka s pedagoško izobrazbo in z več kot 20-imi leti službovanja, od maloprodaje, veleprodaje, pa do bančništva. Zadnje 3 leta je kot samostojna podjetnica aktivo sodelovala v izobraževanju otrok in mladine, in sicer preko tečajev italijanskega jezika ter finančnega opismenjevanja otrok. Zadnje leto je zaposlena na Srednji ekonomsko-poslovni šoli v Kopru, kjer poučuje strokovne ekonomske predmete. (Instagram in FB: financezaotrokadina)
  • Urša Žorž Požrlje po 17. letih službe v veliki korporaciji leta 2010 odprla svoje podjetje Eventio, ki se ukvarja z organizacijo dogodkov, podjetniškimi predavanji in delavnicami ter podjetniškim mentoriranjem. Urša je organizirala več kot 120 različnih dogodkov, med drugim je soustanoviteljica največjega dogodka ženskega podjetništva v Sloveniji - 500 podjetnic, ki so ga leta 2018 uspešno prodale in pa dogodka za mlade Noben me ne razume, ki je letos potekal že tretjič. Izvedla je preko 120 predavanj in delavnic na podjetniške tematike. Zadnja leta veliko dela z mladimi (OŠ, SŠ, študentje) in jih skozi delavnice uči, kako priti od ideje do realizacije. Je tudi mentorica (mentorirala čez 70 oseb), ki podjetnim ljudem pomaga na svoji poslovni poti (spletna stran: www.ursazorz.com, izkušnje: www.ursazorz.com/to-sem-jaz/izkusnje, objave v medijih: www.ursazorz.com/to-sem-jaz/mediji).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj