Brezplačna delavnica - »Digitalna preobrazba iz prve roke«, Vir v Domžalah in preko spleta

Brezplačna delavnica - »Digitalna preobrazba iz prve roke«, Vir v Domžalah in preko spleta

22. 11. 2022

Datum: 23. november 2022, od 9.00 do 11.00 ure

Kraj: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva cesta 21c, Vir v Domžalah in na spletu preko aplikacije ZOOM

Podjetja se zaradi varnostne in energetske krize soočajo z vse večjimi vhodnimi stroški. In prav vse večji stroški podjetja silijo v optimizacijo celotnega poslovanja, kar z drugimi besedami pomeni, da se trudijo znižati stroške, povečati učinkovitost in produktivnost, predvsem pa ohranjati trg in skrbeti za svoje kupce.

Vse več podjetij zato namenja pozornost digitalni preobrazbi, saj se zavedajo, da je to edina prava pot k optimizaciji poslovanja in nižanju stroškov ter posledično tudi k zagotovitvi pogojev za dolgoročno preživetje in rast.

Ne glede na to, da smo o digitalni preobrazbi izvedli že veliko delavnic, pa vseeno ostaja odprtih še kar nekaj vprašanj. Predvsem majhna in srednja podjetja se sprašujejo, ali se sploh podati na pot digitalne preobrazbe svojih poslovnih procesov, kakšne korake morajo v zvezi s tem narediti in na koga se lahko obrnejo, kakšne stroške lahko pričakujejo in kakšno dodano vrednost jim bo to prineslo. Poleg vseh že naštetih dvomov, niso niti dovolj informirana o finančni, tehnološki in vsebinski plati digitalne preobrazbi poslovnih procesov. Še vedno tudi premalo poznajo ovire in pasti, ki lahko ogrozijo uspeh digitalne preobrazbe.

In prav zato so se v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije odločili, da organizirajo delavnico, kjer boste lahko na vsa vprašanja dobili odgovore iz prve roke s strani podjetij, ki so se s temi vprašanji že soočila in bodo z vami delila svoje izkušnje z digitalno prenovo poslovnih procesov.

Ne pozabite! Delavnice se lahko udeležite online ali v živo.

Na delavnici boste vse pomembne informacije, ki jih morate vedeti, ko se odločate za digitalno preobrazbo poslovnih procesov vašega podjetja spoznali iz prve roke. Podjetja, ki so se že podala na pot digitalne preobrazbe, bodo z vami delila svoje izkušnje in vam podala odgovore na vprašanja, kot so kdaj in zakaj so se odločili za preobrazbo digitalnih procesov ter kako je potekal sam proces. Z vami bodo delila izkušnje in nasvete, kako so se informirala o finančni, tehnološki in vsebinski plati, kdo jim je pri tem pomagal, kako so določili časovnico in proračun ter s kakšnimi ovirami in pastmi so se soočali. Predstavniki podjetij bodo povedali tudi, kakšno dodano vrednost imajo kot podjetje sedaj in kako so zmanjšali stroške ter povečali produktivnost. Predvsem pa boste tudi vi imeli priložnost dobiti odgovore na vaša vprašanja, zato ne odlašajte in nam pošljite vaša vprašanja. Vprašanja lahko zastavite že ob sami prijavi na dogodek.

Vsebina delavnice:

Na konkreten način s primeri dobrih praks in delitvijo izkušenj ter nasvetov podjetij, ki so se že podala na pot digitalne preobrazbe, boste iz prve roke izvedeli:

  • Kdaj in na kakšen način se odločiti za digitalizacijo in digitalno preobrazbo?
  • Kako do vseh informacij glede finančne, tehnološke in vsebinske plati digitalne prenove poslovnih procesov in kdo nam pri tem lahko pomaga?
  • Kako določiti časovnico in proračun digitalne prenove poslovnih procesov?
  • Kakšne ovire in pasti lahko pričakujemo pri digitalni preobrazbi?
  • Kakšno dodano vrednost prinaša digitalna prenova poslovnih procesov?
  • Kako s pomočjo digitalne prenove poslovnih procesov optimizirati stroške podjetja in povečati konkurenčnost?
  • Druge izkušnje in nasveti podjetij, ki so se že podala na pot digitalne preobrazbe
  • Odgovori na vaša vprašanja.

Z vami bo Robert Orehek, direktor razvoja poslovanja v podjetju TOM PIT d.o.o., ki so edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavlja digitalno preobrazbo kot celovito storitev.

Pri Tom PIT gledajo na digitalno preobrazbo celostno. To pomeni, da se ukvarjajo s tehnologijo in digitalnimi vsebinami, imajo svoj podatkovni center in nudijo celotno paleto ekspertnih znanj in digitalnih storitev. Vse to njihovim strankam zagotavlja, da z enim samim partnerjem obravnavajo digitalno preobrazbo skozi celoten življenjski cikel, od zasnove, implementacije, rabe do vzdrževanja.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj