Brezplačna delavnica - »Inoviranje z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Inoviranje z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja«, Ljubljana

22. 11. 2022

Datum: 24. november 2022, med 9.00 in 13.00 uro

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimčeva 13, Ljubljana

Podajte se v nov svet in spoznajte tehnologije Web3 ter izkoristite njihov potencial v svoj prid!

Brezplačna delavnica bo potekala v četrtek, 24. novembra 2022, med 9.00 in 13.00 uro v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimčeva 13, Ljubljana in je namenjena vsem podjetjem (mikro, mala, srednje velika podjetja, tudi s.p.), ki si želijo poenostaviti poslovanje, prihraniti na času in izkoristiti potencial sodobnih tehnologij, ki jih tehnologije Web3 predstavljajo.

Med upravičenimi udeleženci ste seveda tudi podjetja, ki že prejemajo finančne spodbude Slovenskega Podjetniškega Sklada.

Izr. prof. dr. Tomaž Curk, prodekan za raziskovalno dejavnost na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani, bo uporabo umetne inteligence in strojnega učenja približal slovenskim podjetjem in jim na delavnici pomagal poiskati inovacijske potenciale.

Je izredni profesor na UL FRI, kjer predava o podatkovnih vedah, strojnem učenju in bioinformatiki. Aktiven na področju raziskovanja analize genomskih zaporedij z uporabo metod matričnega razcepa in globokih nevronskih mrež. Je eden izmed začetnih soavtorjev odprtokodnega in prosto dostopnega sistema za podatkovno rudarjenje Orange Data Mining.

Vsebina delavnice:

  • uporaba modelov AI in strojnega učenja za odkrivanje vzorcev v podatkih, razumevanje problema in za podporo odločanju;
  • modeliranje podatkov, odkrivati ponavljajoče se časovne in sezonske vzorce ter trende na primeru javnih podatkov o cestnem prometu.

Prijave: Elektronsko prijavnico najdete tukaj. Prijave zbirajo do torka, 22. novembra 2022. Število mest je omejeno.

Več o programu Web3 in informacije o vseh delavnicah.

Za vse dodatne informacije so na voljo na e-naslovu: info@arctur.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj