Brezplačni dogodek - »Marketing Facebook in Instagram (Meta)«, Velenje

Brezplačni dogodek - »Marketing Facebook in Instagram (Meta)«, Velenje

15. 11. 2022

Datum: 6. december 2022, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: SAŠA inkubator, Šaleška cesta 2A, Velenje

Družbeni omrežji Facebook in Instagram sta med najpomembnejšimi kanali digitalnega marketinga. Katere so tiste uspešne vsebine, ki generirajo promet? Kako ustvariti oglaševalsko kampanjo in brati statistične podatke?

Spoznali boste primere uspešnih objav, različne formate objav, vrste objav in pomen hashtagov, A/B testiranja in delovanje remarketinga. Osredotočili se boste na ustvarjanje uspešne vsebine na teh dveh družabnih omrežjih in spoznali načine za povečanje dosega objav. Podrobneje booste pogledali Facebook in Instagram orodja za ustvarjanje vsebin, oglaševanje in prodajo. Naučili se boste ustvariti oglaševalsko kampanjo, spremljati in brati statistične podatke (insights).

O predavateljici: Maja Šetinc je strokovnjakinja za komuniciranje in marketing. Na tem področju je aktivna že od študentskih let, ko je poleg študija Komuniciranja in medijev ter Slovenistike pridobivala tudi praktično znanje in se dodatno samoizobraževala. Pri svojem delu se srečuje z družabnimi omrežji, kjer skrbi za digitalne kampanje naročnikov, pripravlja besedila in grafike ter članke in PR sporočila. Ima večletne izkušnje s postavljanjem strategij nastopa na družabnih omrežjih za startupe ter pripravljanjem vsebin za korporacije. Znanje in izkušnje, ki jih je pridobila pri delu, deli tudi na praktično zastavljenih delavnicah.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj