Brezplačna delavnica - »Motivacija in vodenje sodelavcev«, Slovenj Gradec

Brezplačna delavnica - »Motivacija in vodenje sodelavcev«, Slovenj Gradec

15. 11. 2022

Datum: 23. november 2022, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: MPIK Ozare 19 (3. nadstropje, P-1), Slovenj Gradec

Poslovna točka SPOT svetovanje Koroška vabi na brezplačno delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja z naslovom: »Motivacija in vodenje sodelavcev«, ki bo potekala 23. novembra 2022, od 9.00 do 12.00 ure na lokaciji MPIK Ozare 19, Slovenj Gradec.

Delavnica je namenjena podjetnikom z manjšim ali srednje velikim kolektivom.

Vodja je vzvod za vzpostavljanje klime v organizaciji. Dober vodja ustvarja medsebojne odnose, ki močno prispevajo k zadovoljstvu zaposlenih. Zadovoljni zaposleni pa so ključni za uspešne poslovne rezultate in širjenje dobrega imena organizacije. Raziskave kažejo, da imamo v Sloveniji 70% nezavzetih in 15% aktivno nezavzetih zaposlenih. Prvi niso dovolj motivirani za dobro delo, drugi pa podjetju celo škodijo.

Namen delavnice je, da podjetniki pridobijo čim več informacij in usmeritev glede aktualne teme kako motivirati in voditi sodelavce?

Na delavnici boste dobili naslednje odgovore:

  • kako ustvariti delovno klimo, da bodo delavci radi prihajali na delo, da bodo v svojem delu uživali in tako dali od sebe celo več kot se od njih pričakuje?
  • kako iz zaposlenih narediti najboljše ambasadorje za promocijo podjetja?
  • kako zmanjšati število nezavzetih zaposlenih?
  • na našteta in še na mnoga druga vprašanja s področja vodenja, bo predavateljica odgovorila na delavnici Motivacija in vodenje sodelavcev.

Izvajalka: Barbara Polutnik Brusnik s.p.

  • predavateljica socialnih veščin in radijske retorike, z opravljenim šolanjem na RTV Slovenija;
  • predavateljica bontona, poslovnega bontona, bontona oblačenja, javnega nastopanja, besedne in nebesedne komunikacije, obvladovanja časa, obvladovanja stresa...;
  • svetovalka poslovnežem, vodilnim v organizacijah in ostalim posameznikom s področja celostne podobe in nastopanja v javnosti;
  • tri desetletja vodi različne radijske oddaje, radijske programe, številne javne prireditve;
  • praktik transakcijske analize;
  • diplomirala je iz komunikacije in obvladovanja konfliktov. 

Udeležba je brezplačna

Za udeležbo na brezplačnem usposabljanju se lahko prijavite do zasedbe mest, in sicer do ponedeljka, 21. 11. 2022. Zaradi zagotavljanja kakovosti dela je število mest omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj