Anketa - analiza stanja inovacijske dejavnosti v slovenskih podjetjih za leto 2022

Anketa - analiza stanja inovacijske dejavnosti v slovenskih podjetjih za leto 2022

08. 11. 2022

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Gospodarska zbornica Slovenija, www.gzs.si

V letu 2020 so na Gospodarski zbornici Slovenije v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija izpeljali pilotno izvedbo analize inovativnosti ter jo nadgradili in ponovno izvedli v letu 2021.

Namen analize je zmeriti inovacijski potencial slovenskega gospodarstva, ki je lahko podlaga za oblikovanje podpornih storitev pri vzpostavljanju inovacijske kulture v podjetjih ter nadgradnja inovacijskega sistema v sodelovanju med gospodarstvom, podpornim okoljem in oblikovalci politik.

Z letošnjo analizo stanja si želimo še povečati vzorec podjetij, zato bo vsaka rešena anketa zares pomembna, vaši odgovori pa bodo velikega pomena za razumevanje in ovrednotenje dejanskega stanja inovativnosti v slovenskem gospodarstvu.

In kaj boste imeli od tega vi?

Vsi, ki boste izpolnili anketni vprašalnik do konca, boste prejeli takojšen dostop do izvoda priročnika o najboljših aktualnih praksah inoviranja v zrelih podjetjih - The Innovator's Handbook 2022. Zbornik prispeva družba CorpoHub, uradni promotor zbornika ter ekspertni član globalne skupnosti Innov8rs.

To še ni vse, v bližnji prihodnosti bomo za tiste, ki boste do konca rešili anketni vprašalnik v mesecu decembru 2022 v sodelovanju s Corpohubom organizirali brezplačno 2-urno delavnico na temo inovativnosti in inoviranja v vaši bližini z naslovom: Kako gradimo kulturo in zmogljivosti za inoviranje v celotnem podjetju? Delavnice bodo izvedene v 6 krajih po Sloveniji, tudi v vaši bližini.

Reševanje ankete vam bo vzelo od 2 minut do približno 20 minut odvisno od stanja inovativnosti.

Dostop do ankete

Rok za reševanje anketnega vprašalnika je, 14. november 2022.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija - Next generationEU.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj