Brezplačno usposabljanje - »Komunikacijske pasti in veščine pri prodaji«, Črnomelj

Brezplačno usposabljanje - »Komunikacijske pasti in veščine pri prodaji«, Črnomelj

08. 11. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 23. in 24. november 2022, med 9.00 in 13.00 uro

Kraj: Podjetniški inkubator Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19, Črnomelj

»Prodajnik, ki premore nasmešek, navdušenje, strast, zna zanetiti iskrico zanimanja pri svojih strankah, se zaveda samega sebe, je vztrajen, samomotiviran, premore empatijo do drugih ljudi, je spreten v prodajni komunikaciji, je najboljši prodajnik. V prodaji je vse mogoče, v prodaji ni meja, pravijo strokovnjaki.«

V vsakem podjetju obstaja zavedanje, da je uspešnost podjetja na koncu v veliki meri odvisna od uspeha pri prodaji. Zato je pomembno, da nadgrajujejo znanja in veščine svojih zaposlenih na področju prodajne komunikacije. Kaj dela razliko med najboljšimi in med povprečnimi prodajniki?

SPOT Svetovanje JV Slovenija vas vabi na brezplačno usposabljanje, ki bo potekalo v dveh delih, 23. in 24. novembra 2022, med 9.00 in 13.00 uro, v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Usposabljanje bo izvajala Barbara Fortuna.

Okvirni program usposabljanja:

  • Emocionalne kompetence - ključ do odličnega sodelovanja in komunikacije
  • Asertivna komunikacija
  • Ustvarjanje dobrega stika v prodajni komunikaciji
  • Raziskovanje strank
  • Predstavitev rešitve/produkta
  • Reševanje ugovorov
  • Zaključevanje posla

Izobraževanje je namenjeno mikro, malim in srednjim podjetjem, potencialnim podjetnikom.

Predavateljica: Barbara Fortuna - trenerka poslovnih veščin in coach Barbara Fortuna, profesorica angleščine in slovenščine, ima več kot 20 let izkušenj v poslovnem trenerstvu in coachingu ter vodstvenih izkušenj na področju privatnega šolstva ter izobraževanja odraslih. Treninge in coachinge izvaja na področju prodajne, vodenjske in timske komunikacije ter ima številne reference pri vodenju delavnic v uglednih slovenskih in mednarodnih podjetjih. Zaključen ima certificiran program mednarodne coaching zveze (ICF) za coache. Kot coach in trener v varnem okolju pomaga svojim strankam najti notranje vire moči za dosego njihovih ciljev. Svoje delavnice in coachinge izvaja tudi v angleškem in srbo-hrvaškem jeziku. Izpolnjuje standarde certifikata Inštituta za prodajo in marketing iz Velike Britanije (Institute of Sales and Marketing Management - ISMM), kjer se redno izpopolnjuje. Kot trenerka je certificirana pri Evropski šoli za administracijo, ki izobražuje uslužbence EU in NATO. Vse to omogoča vrhunsko in specifikam posamezne organizacije prilagojeno svetovanje, izvedbo treningov, učinkovito integracijo trenerskih, vodenjskih, coaching in svetovalnih vlog v podjetju ter dvig rezultatov.

Udeležba je brezplačna.

Število mest je omejeno. Na usposabljanje se lahko prijavite do 21. novembra 2022 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj