Brezplačni spletni seminar - »Na pomoč! Moje ideje se ne uresničijo!«

Brezplačni spletni seminar - »Na pomoč! Moje ideje se ne uresničijo!«

08. 11. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 30 november 2022, od 10.00 do 11.00 ure

Kraj: na spletu

Ali veš tisti občutek, ko imaš res dobro idejo. In veš, da bi tebi in ekipi ta ideja res lahko olajšala delo, če bi le:

 • Dobili zeleno luč vodstva,
 • dobili sredstva za implementacijo,
 • prepričali še sodelavce iz sosednjega oddelka,
 • imeli na voljo prave ljudi, ki bi z vami uresničili idejo.

Pa tudi veš, da vsaka ideja pomeni spremembo? Da vsaka ideja zahteva od ljudi, da spremenijo svoje obnašanje in delovanje?

Če se tega zavedaš, si žena pol poti. Drugo polovico pa si lahko olajšaš. Kako? Tako, da slediš preizkušenim praksam, ki tvoji ideji in posledično spremembi omogočijo uspeh.

Katere so te prakse, kaj kažejo raziskave in kateri so prvi koraki k uspehu, ti razkrijejo konec meseca.

Priklopi se na brezplačni spletni seminar - »Na pomoč! Moje ideje se ne uresničijo« v sredo, 30. novembra 2022, ob 10.00 uri.

In ker si želijo, da o vrednosti upravljanja sprememb slišite iz prve roke, bo tokrat z vami tudi Nataša Centa, strokovnjakinja za digitalizacijo poslovanja iz podjetja Mikrocop.

Kot ponavadi bo za uporabno vsebino in zanimiv pogovor z Natašo skrbel Peter DolencTjaša Tomšič pa že pripravlja zanimiva orodja in vsebine, ki bodo na voljo udeležencem webinarja.

***

 • Nataša Centa je univ. dipl. pedagoginja in prof. matematike in fizike, avtorica dveh učbenikov za matematiko, za katero je prejela srebrno priznanje na frankfurtskem knjižnem sejmu, včasih ravnateljica, danes pa vrhunska strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov s pomočjo sodobnih IT-rešitev. Znanja s področja naravoslovja učinkovito vpleta v kadrovski produkt in povezuje ključne člane ekipe, ki z medsebojnim sodelovanjem stremijo k vedno boljšim rešitvam. Njen moto se glasi: »Skupaj zmoremo vse«.
 • Peter Dolenc ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Uspešno je vodil transformacijo v več  slovenskih podjetjih, kjer je kot glavno kompetenco vedno uveljavljal zmožnost podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. Specializiran je za projektno vodenje tako po klasičnih kot tudi agilnih metodah projektnega vodenja, ki jih uspešno nadgrajuje z metodologijo upravljanja sprememb Prosci in modelom za osebno spremembo ADKAR.
 • Tjaša Tomšič je izkušena vodja projektov, projektne pisarne in strateških projektov. Poleg bogatih izkušenj iz projektnega vodenja, je njeno področje dela tudi uvajanje sprememb v podjetja. Na svoji poslovni poti je sodelovala z različnimi podjetji. Tako malimi kot tudi mednarodnimi korporacijami. Njeni projekti so v podjetjih pomenili korenite spremembe v procesih, kulturi in delovanju. S svojim znanjem pomaga podjetnikom, vodjem projektov in ostalim deležnikom v podjetjih pri projektnem vodenju in vključitvi procesa spremembe vanj.

Teme:

 • Podatki iz raziskav
 • Uspešnost projektov in poslovni zakaj
 • Švicarski sir
 • ADKAR

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj